Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dojatý Ďurovčík: Takéto niečo vôbec nečakal!

Ján Ďurovčík bodoval v kanade s predstavením Carmen. Zobraziť galériu (6)
Ján Ďurovčík bodoval v kanade s predstavením Carmen.

TROIS-RIVIÉRES - Toto mu vyšlo! Ján Ďurovčík (41) má na svojom konte predstavenie Carmen, vďaka ktorému nás opäť zviditeľnil aj vo svete. Pred pár dňami totiž jeho zverenci vystúpili v Kanade počas tanečného festivalu. Divákov doslova zdvihli zo sedadiel, čo režiséra a choreografa úprimne dojalo.

Po slovenskej premiére predstavenia Carmen sa v médiách objavili pochvaly aj od kritikov. Úspech Bratislavského divadla tanca však prišiel aj za hranicami. Po októbrovom vystúpení v Ríme totiž dostal Ján Ďurovčík pozvánku na tanečný festival za oceánom.

Slováci sa s týmto emotívnym dielom uviedli na hlavnej kanadskej tanečnej scéne v sobotu. A zviditeľnili sa naozaj pozitívne. Diváci príbeh Španielky Carmen odmenili takmer nekončiacim potleskom. „Som nesmierne šťastný a dojatý. Je to neskutočný pocit, keď ľudia tak ďaleko za oceánom ocenia vašu prácu a tak spontánne prejavia nadšenie,” povedal nám režisér, ktorý sa v takýto úspech neodvážil ani dúfať. „Ozvali sa aj producenti z ďalších krajín, takže je to nádherné,” dodal potešene.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu