Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nešťastie na Ďurovčíkovej dovolenke: Po pár hodinách musel domov!

Ján Ďurovčík si z tohto leta odnesie aj nepríjemný zážitok. Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík si z tohto leta odnesie aj nepríjemný zážitok.

CHORVÁTSKO - Neužil si to! Známy choreograf a režisér Ján Ďurovčík (42) nebude na tohtoročné leto spomínať len v najlepšom. Pred pár dňami sa totiž vybral za partiou kamarátov, ktorá dovolenkovala na lodi. Rodák z východného Slovenska sa však na mori príliš dlho nezdržal. Pobyt mu totiž znepríjemnila nehoda, kvôli ktorej sa musel vrátiť domov.

To je ale smola! Leto je v plnom prúde a po oddychu pochopiteľne zatúžili aj známi Slováci. Výnimkou nie je ani Ján Ďurovčík, ktorý ešte donedávna randil s herečkou a speváčkou Nelou Pociskovou. Dovolenka známeho choreografa však nedopadla úplne podľa jeho predstáv. Musel ju totiž predčasne ukončiť. 

Ďurovčík sa pred pár dňami vybral do obľúbenej chorvátskej destinácie, kde mal spoločne s partiou kamarátov stráviť nejaký ten čas na lodi. „Nezvyknem dovolenkovať takýmto spôsobom, ale moji známi ma tam už roky volali, tak som teda išiel za nimi,” povedal nám na margo výletu choreograf, ktorý len pár hodín po svojom príchode zažil na mori poriadne nepríjemné chvíle.

Jachta, na ktorej sa skupinka plavila, narazila do inej lode. „Prišiel som podvečer a nadránom som sa zobudil na to, že sa stala dopravná nehoda,” potvrdil nám nepríjemný zážitok Michalovčan, ktorý bol počas nárazu v kajute. „Ja ani poriadne neviem, čo sa stalo, našťastie nešlo o nič vážne,” dodal Ďurovčík. Podľa našich informácií zohral svoj podiel na zrážke alkohol v krvi kapitána.

Ako nám však choreograf prezradil, jeho známych tento zážitok neovplyvnil a zostali na mori aj naďalej. On sa radšej pobral domov. „Povedal som si, že tieto lode, to nie je nič pre mňa,” reagoval východniar, ktorý sa podľa nášho zdroja počas nárazu mierne zranil. No on sám tieto informácie poprel. „Všetko je v poriadku, normálne športujem, nič sa nestalo,” uzavrel režisér momentálne dovolenkujúci v Turecku. Pre istotu zrejme na pevnine...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu