Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nadávajú na krásku z markizáckeho Telerána: Diana, odíď z telky!

Diana Hágerová musí čeliť kritike. Diváci a vraj aj kolegovia ju v Teleráne nechcú. Zobraziť galériu (7)
Diana Hágerová musí čeliť kritike. Diváci a vraj aj kolegovia ju v Teleráne nechcú.

BRATISLAVA – Koniec šťavnatej blondíny?! Diana Hágerová (24) pôsobí ako moderátorka markizáckeho Telerána zhruba rok. Do rannej relácie prišla ako úplný nováčik, čo sa odrážalo aj na jej výkone. Jej kolegovia a rovnako tak aj diváci k nej boli zo začiatku zhovievaví. Po dvanástich mesiacoch im však došla trpezlivosť. Blondínku ostro kritizujú a vyzývajú k tomu, aby sa nadobro odpratala z televíznych obrazoviek.

Nechcú ju! Diana Hágerová sa vo februári minulého roka zaradila k zostave markizáckeho Telerána. Svojou peknou tváričkou a milým hlasom mala byť príjemným spestrením ranného vstávania pre mnohých divákov. Diane sa však v priebehu uplynulých mesiacov podaril presný opak – v žalúdku leží už snáď každému.

Poslednou kvapkou bolo včerajšie vysielanie. „Diana, prepáč, ale si strašne slabá moderátorka. Myslela som si, že to chce len čas, ale dnes ráno som pochopila, že toto je jedna z prác, ktorú musí mať človek v krvi,“ reagovala na fanúšikovskej stránke Telerána jedna z pravidelných diváčok. Aj ďalšie komentáre sa nesú v podobnom duchu. Moderátorku vôbec nešetria. Mnohí priaznivci ranného programu sa zhodujú na tom, že ak tam je ona, tak radšej prepnú na iný kanál.

V súvislosti s tým sme oslovili aj Markízu. Chceli sme vedieť, či vedenie nezvažuje Hágerovej výmenu. V Záhorskej Bystrici však zatiaľ takýto krok nepripúšťajú. „Na sociálnej sieti sa vždy nájdu aj kontroverznejšie reakcie, ale na základe toho sa moderátori rozhodne nevymieňajú,“ povedala nám hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.

Najviac kritizovaným nedostatkom blondínky je to, že takmer stále prerušuje komunikáciu. „Je hlúpa a neúctivá. Skáče do reči každému hosťovi, čo je neslušné a trápne,“ nedávajú si servítky pred ústa priaznivci rannej relácie. Podobná situácia nastala aj včera ráno, keď Diana nechcela pustiť k slovu svoju kolegyňu Kvetu Horváthovú. Ostrieľaná moderátorka ju však bez okolkov okríkla a na nevhodné správanie ju upozornila. „Počkaj, len dopoviem, Diana,“ povedala razantne. Hágerová sa ihneď zháčila a sklonila hlavu.

Mladá moderátorka však podľa našich informácii neleží v žalúdku len divákom, ale aj mnohým kolegom. „Stále bola ospravedlňovaná, že sa učí. Je ale nemožná a všetkým už poriadne lezie na nervy,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia Telerána. Oslovili sme preto Kvetu Horváthovú. Požiadali sme ju, aby nám z pozície profesijne ostrieľanejšej televíznej tváre ohodnotila prácu kolegyne. „Nehnevajte sa na mňa, ale bolo by to odo mňa nekolegiálne. To by sa vám k tomu určite nevyjadril žiaden z mojich kolegov. Toto odo mňa nemôžete chcieť,“ vyhýbala sa priamej odpovedi. Je však pravdepodobné, že ak by jej názor bol pozitívny, zrejme by nemala problém dať ho najavo.

Spojiť sme sa snažili aj so samotnou Dianou. Divákmi kritizovaná plavovláska však na naše otázky nereagovala. S najväčšou pravdepodobnosťou si je však aj ona vedomá, že sa dostala do neľahkej situácie. V minulosti totiž na moderátorskú neprofesionalitu doplatila Linda Wagnerová, ktorá sa v Teleráne ohriala len šesť mesiacov.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu