Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markíza má novú tvár: Sexi blondínka s božským telom!

Sexi blondínka Diana Hágerová je novou tvárou Markízy. V roku 2009 skúšala šťastie v slovenskej verzii súťaže Miss Universe. Zobraziť galériu (15)
Sexi blondínka Diana Hágerová je novou tvárou Markízy. V roku 2009 skúšala šťastie v slovenskej verzii súťaže Miss Universe.

BRATISLAVA – Príjemné ranné vstávanie! Už niekoľko dní sa v markizáckom Teleráne objavujú nové moderátorské tváre. Dôvod? Vedenie chce otestovať viacerých adeptov, z ktorých plánuje vybrať čerstvú posilu tímu. Jednou z horúcich kandidátok na tento stabilný post je aj sexi blondínka Diana Hágerová (23). Topky.sk zistili, že kráska nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom.

Už takmer dva týždne spolumoderuje markizácke Teleráno nežne pôsobiaca blondínka. Pozorným divákom určite neuniklo, že ide o finalistku Miss Universe SR 2009 Dianu Hágerovú. Hoci v čase pôsobenia v súťaži krásy túžila po mieste v europarlamente, s odstupom času plány evidentne zmenila. Zostala vo vodách šoubiznisu.

Po boku skúsených moderátorov, akými sú Roman Juraško či Dárius Richter, sa Diana prihovára divákom Telerána. Hoci sa jej televízne začiatky stretávajú s kritickými reakciami, ktoré badať na oficiálnej stránke relácie na Facebooku, i tak podľa našich informácií patrí medzi horúce kandidátky na zisk stabilného postu. 

„Zatiaľ iba skúšajú niekoľkých nových ľudí a z nich vyberú stálych členov tímu. Všetko je v tejto chvíli otvorené,“ prezradil nám zdroj z televízie Markíza. V súvislosti s obsadením fleku tiež treba podotknúť, že Diana Hágerová sa už dlhšie podieľa na tvorbe rannej relácie. Diváci ju môžu vídať v pozícii reportérky, realizuje sa však aj v call centre v Záhorskej Bystrici. Nechajme sa teda prekvapiť, či postupne získa dostatok skúseností na to, aby si od divákov vyslúžila pochvalu za moderovanie. Tá by jej mohla zvýšiť šance na úspech.

Bývalá finalistka súťaže Miss Universe SR 2009 Diana Hágerová moderuje Teleráno.
Zobraziť galériu (15)
Bývalá finalistka súťaže Miss Universe SR 2009 Diana Hágerová moderuje Teleráno.

Tip: Pozrite si program teelvízie Markíza na dnes večer. Dozviete sa ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu