Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mŕtvolne bledá kráska z Telerána: Nakazila sa aj Horváthová!

Diana Hágerová a Kveta Horváthová ako upírky. Zobraziť galériu (12)
Diana Hágerová a Kveta Horváthová ako upírky.

BRARISLAVA - Rozšírená nákaza! V markizáckom Teleráne vypukla epidémia. Bývalá finalistka miss a zároveň moderátorka Diana Hágerová (23) sa najnovšie pred kamerami premáva mŕtvolne bledá. Jej zamestnávateľovi to však vôbec nevadí. Práve naopak. Televízia totiž urobila upírov aj z ostatných jej kolegov, vrátane Kvety Horváthovej (35).

Nepribližujte sa k nim, sú z nich upíri! Tváre Telerána sú najnovšie postrachom pre všetkých svojich kolegov. Markíza totiž v rámci súťaže so ságou Twilight pripravila krátke filmové útržky z deja, v ktorých účinkujú práve moderátori rannej relácie.

Tí sa do kože tínedžerských hrdinov vžili celkom radi. „Twilight poznám, mám prečítané knižky, takže som sa tešila. Atmosféra bola výborná, mali sme akoby taký zábavný teambuilding. Veľmi sme sa s kolegami zabavili,” prezradila nám Diana Hágerová.

Kráske pripadla úloha Rosalie, ktorá láske hlavných hrdinov veľmi nepraje. Lenka Šóošová ako Bella by si teda na ňu mala dávať pozor. Naopak, Kveta Horváthová ako Alice je jej spriaznenou dušou.

Všetky tri moderátorky museli pred nakrúcaním prejsť menšou premenou. Aby spoľahlivo stvárnili upírky, ich tváre dostali poriadne mŕtvolný nádych. „Chceli sme naozaj dôveryhodne napodobniť film aj konkrétnych hercov, preto tie bledé tváre. Dúfam, že sa nám to podarilo,” povedala topkám Hágerová. Snáď sa pri pohľade do zrkadla markizáci nevyplašili.

Tip: Pozrite si program televízie Amrkíza na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu