Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Magálovcom krachuje manželstvo: Rozvádzajú sa!

Manželia Magálovci v čase, keď to medzi nimi aspoň naoko klapalo. Záber je z roku 2009, kedy dorazili ruka v ruke na premiéru filmu, v ktorom Kamila účinkovala. Zobraziť galériu (3)
Manželia Magálovci v čase, keď to medzi nimi aspoň naoko klapalo. Záber je z roku 2009, kedy dorazili ruka v ruke na premiéru filmu, v ktorom Kamila účinkovala.

BRATISLAVA - Kamila Magálová (61) sa rozvádza s manželom Slavomírom (63). Ako nám potvrdili na Okresnom súde v Pezinku, žiadosť o oficiálne ukončenie manželstva už majú na stole. Príčinou rozpadu dlhoročného vzťahu je s najväčšou pravdepodobnosťou nevera. Herečka mala až príliš blízko ku kolegovi Mariánovi Geišbergovi (58), s ktorým sa potajme stretávala.

Hoci to medzi partnermi vraj škrípalo už dlhšie, definitívnu bodku za manželstvom dalo zrejme prevalenie aférky medzi Kamilou Magálovou a Mariánom Geišbergom. Médiá ich totiž na jar minulého roku prichytili pri nežnostiach, ktorým sa potajme oddávali na odľahlom parkovisku. Podobných stretnutí absolvovali s odstupom času niekoľko. S najväčšou pravdepodobnosťou je práve ich výsledkom rozvodové konanie. 

"Podanie s uvedenými účastníkmi sa v registri konaní Okresného súdu Pezinok nachádza," potvrdil predseda súdu Peter Rajňák, že žiadosť o rozvod majú na stole. Keďže ide o občiansko-právne konanie  fyzických osôb, viac informácií nám nemohol bez súhlasu účastníkov poskytnúť. 

Kamila Magálová po vyštudovaní VŠMU v Bratislave pôsobila v Poetickom súbore Novej scény, kde hrala legendárnu Roxanu v muzikáli Cyrano z predmestia. Od roku 1982 je členkou Činohry Slovenského národného divadla. Hrala v mnohých televíznych inscenáciách a vo filmoch, napríklad Koncert pre pozostalých (1976), Demokrati (1980), Falošný princ (1984), Začiatok sezóny (1987), Dvaja muži pod posteľou (1994), Zlatý chlieb (2001), Zasiahnutí bleskom (2009) či Líbáš jako Bůh (2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu