Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Utrápená a strhaná Vášáryová: Bolesť zo smrti manžela nedokáže skryť!

Smútok Emílie Vášáryovej za zosnulým manželom sa odráža na jej tvári. Zobraziť galériu (20)
Smútok Emílie Vášáryovej za zosnulým manželom sa odráža na jej tvári.

BRATISLAVA - Prekonáva sa! Dni herečky Emílie Vášáryovej (70) sú poznačené smútkom. Zhruba pred mesiacom totiž prišla o svojho milovaného manžela Milana Čorbu (†72), ktorý bol známym kostýmovým výtvarníkom. Uznávaná umelkyňa sa s touto bolestnou stratou vyrovnáva pochopiteľne veľmi ťažko. Svedčí o tom aj pohľad na jej utrápenú tvár.

Úsmev cez slzy! Emília Vášáryová patrí k pravidelným návštevníčkam posedení, ktoré organizuje dámsky klub Aleny Heribanovej. Jedno zo stretnutí sa konalo aj včera podvečer. A hoci herecká diva prežíva momentálne náročné chvíle, pozvanie hostiteľky neodmietla ani tentokrát. Napokon, stretnutie s priateľkami jej aspoň na krátku chvíľu pomohlo prísť na iné myšlienky.

Herečka je povestná svojím hrejivým úsmevom, ktorý sa teraz pochopiteľne na jej tvári objavuje veľmi zriedkavo. Vystriedal ho totiž strhaný výraz a unavené oči. Tie si Vášáryová chvíľkami maskovala slnečnými okuliarmi. Umelkyňa sa zhovárala len so svojimi blízkymi priateľkami a na podujatí sa príliš dlho nezdržala.

Keď sme chceli pani Milku osloviť, slušne nás odmietla. „Nie, nehnevajte sa,“ reagovala brunetka, pre ktorú je zrejme ešte stále náročné o svojom zosnulom manželovi hovoriť. Snáď sa časom aspoň trochu jej bolesť zmierni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu