Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto na Slovensku ešte nebolo: Výnimočný okamih v rodine markizákov!

Manželia Štefan a Andrea Šprochovci sa na svojho prvého potomka veľmi tešia. Ako prví na Slovensku si čakanie na neho spríjemnili úsmevnou americkou tradíciou. Zobraziť galériu (6)
Manželia Štefan a Andrea Šprochovci sa na svojho prvého potomka veľmi tešia. Ako prví na Slovensku si čakanie na neho spríjemnili úsmevnou americkou tradíciou.

BRATISLAVA – Nezvyčajné a originálne! Ako sme vás už na topkách informovali, redaktorka markizáckeho spravodajstva Andrea Šprochová (32) sa v apríli stane mamičkou. Spoločne so svojím manželom a zároveň kolegom Štefanom (33) sa už na príchod prvého potomka veľmi tešia. V súvislosti s radostným očakávaním sa markizáckej dvojici dokonca podarilo spraviť čosi výnimočné, vďaka čomu sa v našej krajine stali priekopníkmi.

Andrea Šprochová má termín pôrodu stanovený na začiatok apríla. Ako nám nedávno na margo svojho tehotenstva prezradila, spoločne s manželom Štefanom by radi vopred vedeli, či sa stanú rodičmi malého dievčatka alebo chlapčeka. V týchto dňoch už informáciou o pohlaví dieťatka disponujú. A dozvedeli sa ju skutočne netradičným spôsobom.

Manželia sa totiž inšpirovali americkým zvykom, pri ktorom budúci rodičia usporiadajú párty. Na nej sa v spoločnosti svojich blízkych dozvedia pohlavie bábätka. „Naša kamarátka Lucka Kollárová nám na internete ukázala niekoľko inšpirácií. A tak sme sa rozhodli, že na vlastnej koži prežijeme tento silný zážitok,“ povedal nám k tomu budúci otecko Štefan. O tom, že išlo o výnimočnú príležitosť, niet pochýb. Na Slovensku to totiž pred markizákmi ešte nikto nevyskúšal.

„Gynekológa sme poprosili, aby sa pri ultrazvuku vyhol záberom od pása nadol a neprezradil nám, čo vidí. Pohlavie dieťatka potom napísal na lístok, ktorý vložil do obálky a zalepil. Tú sme odovzdali nášmu kamarátovi a kuchárovi Ľubovi Herkovi, ktorý nám upiekol tortu s farebnou plnkou. Mohla byť buď modrá alebo - ako v našom prípade - ružová,“ popísal priebeh originálnej akcie Šprocha, ktorý pôvodne tipoval, že jeho manželka nosí pod srdcom chlapčeka.

„V rodine Šprochových by to bol v tom prípade Štefan šiesty,“ poznamenal s úsmevom redaktor známy najmä z Telerána. „Dievčatko sa bude volať Emma a Aďka ju už cíti. Obaja sa na príchod malej markizáčky veľmi tešíme,“ uzavrel tému tehotenstva Šprocha.

Andrea a Štefan Šprochovci budú mať dievčatko. Pohlavie svojho bábätka sa dozvedeli podľa farby plnky v torte.
Zobraziť galériu (6)
Andrea a Štefan Šprochovci budú mať dievčatko. Pohlavie svojho bábätka sa dozvedeli podľa farby plnky v torte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu