Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tento markizák sa druhýkrát narodil: Zrážka s kamiónom!

Markizák Štefan Šprocha prežil nepríjemnú autonehodu. Zobraziť galériu (5)
Markizák Štefan Šprocha prežil nepríjemnú autonehodu.

BRATISLAVA – Takmer ho poslal na druhý svet! Pred pár dňami si markizácky redaktor a dramaturg Štefan Šprocha (37) prežil poriadne krušné chvíle. Za volantom svojho auta zažil hrôzostrašnú kolíziu, pri ktorej mohol prísť o život. Rumunský kamionista si ho nevšimol , zboku do neho narazil a tlačil ho pred sebou niekoľko metrov. Markizák tvrdí, že sa druhýkrát narodil...

Mal šťastie v nešťastí! Manžel markizáckej redaktorky spravodajstva Andrey Šprochovej Štefan, ktorého diváci poznajú tiež z televíznych obrazoviek, sa pred pár dňami druhýkrát narodil. Priznal to na sociálnej sieti, kde svojim kamarátom a známym opísal nepríjemný zážitok, ktorý sa mu stal pred pár dňami na kruhovom objazde.

 „...včera som mal narodeniny. Dnes som sa narodil druhýkrát. Swištík, ďakujem Ti! Ten unavený Rumun ma skoro poslal na druhý svet... Mať kamión na lakti nie je sranda,“ napísal na Facebooku Šprocha, ktorý je rád, že zrážku s nákladiakom prežil bez ujmy na zdraví. K dramatickým slovám opisujúce krušné chvíle pridal aj fotku zničeného auta, ktorého bok bol výrazne preliačený.  

Zaujímalo nás preto, ako k tejto kolízii došlo. Kto bol na vine? „Stalo sa mi to na ceste z Markízy domov. Jazdil som na kruhovom objazde, vo vonkajšom jazdnom pruhu na Hodonínskej ulici a rumunský kamionista jazdil vo vnútornom pruhu. Vraj si ma nevšimol, lebo riešil vo vnútri navigáciu. Nečakane to strhol do pravého pruhu, narazil do mňa a tlačil ma asi 10 metrov pred sebou. Keď som si uvedomil, že ma môže rozpučiť, zaradil som jednotku, pridal plyn a vykĺzol spod neho. Bola to jeho chyba, tak to uzavreli aj policajti,“ prezradil markizák, ktorý deň pred zrážkou paradoxne oslávil svoje 37. narodeniny a v týchto dňoch oslavuje s manželkou Andreou 11. výročie vzťahu .

Zachránila ho pohotová reakcia, inak by mohlo byť všetko inak. „Keďže kamión narazil do mojich dverí, dverí vodiča, cítil som celú tú váhu na sebe a uvedomoval som si, že je asi koniec. Fakt to neželám nikomu. Jediné, čo ma vyslobodilo, bolo asi to, že som zaradil jednotku a vyštartoval skôr, než by ma rozpučil. Som šťastný a ďakujem Bohu, že som tu,“ uzavrel  s pokorou Štefan. 

Nabúrané auto markizáckeho redaktora Štefana Šprochu.
Zobraziť galériu (5)
Nabúrané auto markizáckeho redaktora Štefana Šprochu.

Viac o téme: Štefan Šprocha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu