Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škrt pre vedenie televízie: Štyri markizáčky naraz v tom!

Tieto markizácke redaktorky budú už čoskoro mamičkami. Zobraziť galériu (7)
Tieto markizácke redaktorky budú už čoskoro mamičkami.

BRATISLAVA – Musia zháňať náhradu! Ako sme vás už na topkách informovali, v Markíze dochádza v súčasnosti k výrazným personálnym zmenám. Okrem toho, že vedenie televízie plánuje vo veľkom prepúšťať, nájdu sa aj zamestnanci, ktorí sú nútení odísť z obrazovky z oveľa príjemnejších dôvodov. Príkladom môžu byť štyri redaktorky zo spravodajstva. Dámy sú totiž v radostnom očakávaní, čo však vyrobilo ich šéfovi Henrichovi Krejčovi (39) nemalé problémy.

V Záhorskej Bystrici sa to v uplynulých mesiacoch hemží tehotenskými bruškami. Môžu za to redaktorky Andrea Šprochová, Alexandra Dovalová, Zuzana Glabazňová a Silvia Krpelanová, ktoré sa už v blízkej dobe stanú mamičkami.

Hoci je táto informácia veľmi radostná, spravodajský tím televízie narazil na menšie komplikácie. „Samozrejme im to veľmi prajem, ale je to pre mňa veľký odliv,“ priznal bez okolkov nový šéf spravodajstva Henrich Krejča. Keďže redaktorky už čoskoro nastúpia na materskú dovolenku, netajil sa tým, že za ne začal zháňať náhradu.

Okrem štyroch spomínaných dám sa materským povinnostiam momentálne venujú aj Martina Töröková, ktorej sa v lete narodila dcérka Nela, a taktiež Ivana Krejčová, ktorá má s Henrichom dcérku Hanu.

Škrt pre vedenie televízie:
Zobraziť galériu (7)
Andrea Šprochová

Andrea je momentálne v polovici piateho mesiaca tehotenstva. Bábätko porodí svojmu manželovi a zároveň kolegovi Štefanovi, ktorého môžu televízni diváci poznať napríklad aj z Telerána. „Ešte nevieme, čo to bude. Bábätko je otočené zadočkom, tak nás necháva v napätí,“ prezradila nám s úsmevom červenovláska.

Netajila sa tiež tým, že pohlavie chcú vedieť vopred. „Aj keď je krásne mať to ako tajomstvo, my to asi nevydržíme,“ dodala so smiechom. Spoločne so svojím partnerom už stihli vybrať meno pre potomka. „U nás je v podstate meno pre chlapčeka isté od začiatku. V manželovej rodine je meno Štefan tradíciou. Ak to bude dievčatko, chceli by sme mať Emku,“ povedala redaktorka, ktorá sa s tehotenským bruškom cíti veľmi príjemne. „Počiatočné nevoľnosti zmizli ako šibnutím čarovného prútika a teraz mám veľa energie,“ uzavrela Šprochová.

Škrt pre vedenie televízie:
Zobraziť galériu (7)

Silvia Krpelanová

Na konci siedmeho mesiaca tehotenstva je momentálne Silvia Krpelanová, ktorú sme v čase nášho telefonátu zastihli pri práci. „Aj keď niekedy cítim únavu, vždy si napokon poviem, že toto je iba slabšia verzia toho, čo ma čaká o pár mesiacov. S týmto vedomím sa dajú hravo prekonať aj tie najnezáživnejšie tlačovky v piatok v poobede,“ prezradila nám svoje pocity brunetka. „Tehotenstvo si užívam a spolu s ním aj niektoré nepríjemnosti dôverne známe všetkým budúcim mamám,“ dodala Silvia. Spoločne s manželom Romanom sa už pripravujú na synčeka. „Pohlavie sme sa dozvedeli trošku omylom. Hoci nám nezáležalo na tom, či to bude syn alebo dcéra, myslím, že manžel je nadmieru spokojný – bude to totiž pokračovateľ rodu,“ uzavrela Krpelanová.

Škrt pre vedenie televízie:
Zobraziť galériu (7)

Alexandra Dovalová

„Som v siedmom mesiaci a cítim sa veľmi dobre. Teším sa,“ neskrývala svoju radosť blondínka. Tá už vie, že vo svojom brušku nosí chlapčeka. „Nejaké mená už máme vybraté, ale zatiaľ to ešte nie je isté na 100%,“ dodala. Hrdým oteckom sa stane blondínkin priateľ Sergej. „Mali sme v pláne aj svadbu, ale bábätko nás predbehlo,“ uzavrela s úsmevom redaktorka.

 

 

Škrt pre vedenie televízie:
Zobraziť galériu (7)

Zuzana Glabazňová (vpravo)

Najbližšie k pôrodu je momentálne Zuzana Glabazňová. „Som teraz na začiatku ôsmeho mesiaca a cítim sa výborne,“ povedala nám budúca mamička, ktorá by mala porodiť chlapčeka. „Máme vybraté 2 mená, ale zrejme to bude asi Tobias,“  prezradila blondínka. Otcom dieťatka bude jej manžel Tomáš, s ktorým sú svoji štyri roky.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu