Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Výročie smrti superstaristu Končeka: Spoveď užialenej priateľky, na hrobe portrét a kniha!

Hrob Petra Končeka na výročie jeho smrti. Na menšej fotografii spevák s priateľkou Dianou. Zobraziť galériu (13)
Hrob Petra Končeka na výročie jeho smrti. Na menšej fotografii spevák s priateľkou Dianou.

NOVÉ ZÁMKY - Stále sa nespamätala! Už je to rok, čo pri nehode zahynul spevák Peter Konček (†26). Jeho tragická smrť zasiahla viacero dievčat, ku ktorým mal blízko. Azda najviac ale tmavovlasú Dianu (21), ktorá mu doteraz venuje priestor na svojom profile na sociálnej sieti. Dokonca pre neho vyrobila aj knihu s názvom Kým nás smrť nespojí. Užialené dievča si pre topky.sk zaspomínalo na svoju veľkú lásku.

Smutná spomienka! V nedeľu uplynul rok od autonehody, pri ktorej spolu s kamarátom zahynul spevák Peter Konček. Po jeho smrti sa médiám ozvala jeho údajná priateľka Monika. Ľudia zo superstaristovho okolia však upozornili na Dianu, s ktorou vraj vážne plánoval budúcnosť.

Práve s ňou sa topkám podarilo spojiť na výročie tragickej udalosti. „V tú noc som mala ísť s ním do Nitry, no išla som si ľahnúť. A tak mi chvíľu pred nehodou zaželal dobrú noc a potom zaspal aj on... navždy,” so smútkom opísala udalosti spred 12 mesiacov.

Tmavovláska sa v tejto dobe prezentuje ako zadaná, no zdá sa, že jej srdce stále patrí len Petrovi. „Je to jediný muž, ktorého som milovala a navždy budem. Nikto ho nikdy nenahradí,” povedala nám a z jej slov vidieť, že sa s jeho stratou ešte úplne nevyrovnala. 

Dokonca ešte bojuje aj za napravenie Končekovej povesti. „Veľmi ma mrzí, že veľa ľudí dodnes vníma Peťa ako zlodeja a podobne. Neprávom ho odsúdili za farbu pleti a jednu chybu. A nikdy mu už nedali šancu,” smutne konštatovala, pričom ona ho videla úplne inak. „Zachránil niekoľko ľudských životov, bol citlivý, mal obrovské srdce a pre milovaných dokázal spraviť všetko,” opísala svoju lásku Diana. „Jediné, čo chcel, bolo napraviť si meno, spievať a mať syna,” dodala utrápene. 

Topky.sk navštívili aj miesto nehody a superstaristov hrob. Za rok na ňom pribudol náhrobný kameň s vytesaným portrétom speváka. Tiež ho zdobí kniha s textom, ktorý kedysi Peter napísal pre svojho mŕtveho kamaráta. Teraz sú slová v prvej osobe a vyznievajú ako Končekov príhovor zo záhrobia.

Snažili sme sa zistiť, či Diana tiež plánuje v týchto dňoch navštíviť miesto jeho posledného odpočinku. No v čase nášho rozhovoru sa nachádzala na východe republiky a odpovedala nám len nepriamo. „Sviečku mám zapálenú každý deň...”

Život a smrť Petra Končeka

Peter sa zviditeľnil v úplne prvej slovenskej SuperStar, kde ukázal svoj nesporný talent. Bohužiaľ, do povedomia sa dostal aj vďaka stratenému mobilu kolegyne Martiny Šindlerovej. Keď ho našiel, začal ho používať a neskôr ho predal. Za nevrátenie nájdenej veci dostal ročnú podmienku. 

Krátko pred smrťou bol Konček znovu obvinený. Mnoho ľudí vraj obral o peniaze, v hre bolo aj vydieranie, výtržníctvo a ublíženie na zdraví. Keďže sa viackrát nedostavil na pojednávanie, bol vzatý do vyšetrovacej väzby. Z tej ho neskôr prepustili a o pár dní bol mŕtvy. 

Peter Konček sa v noci 6. 1. 2012 viezol v aute s kamarátom Máriom. Rýchla jazda a nezvládnutý predbiehací manéver na zimnej ceste spôsobili, že vozidlo narazilo do stromu, kvôli čomu sa roztrhlo napoly. Obaja mladíci zahynuli.

VIAC PODROBNOSTÍ NÁJDETE TU: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIDEO: Miesto nehody a posledného odpočinku Petra Končeka
Koncek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu