Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivá zhoda náhod: Končekov zmrznutý hrob a... narodeninové kvety!

Na Petrov hrob pribudli včera narodeninové kytice a sviečky. Rovnako tak aj na miesto, kde vyhasol jeho mladý život. Zobraziť galériu (6)
Na Petrov hrob pribudli včera narodeninové kytice a sviečky. Rovnako tak aj na miesto, kde vyhasol jeho mladý život.

NOVÉ ZÁMKY - Dvojnásobný smútok! Rodina Petra Končeka (†26) si včera pripomenula nielen jeho nedožité narodeniny, ale aj spevákovu smrť. Presne šiesteho februára totiž uplynul mesiac, čo zahynul pri tragickej autonehode. Na mieste havárie aj na cintoríne preto pribudli čerstvé kytice, sviečky aj odkazy.

Stále v čerstvej pamäti! Včera uplynul presne mesiac od nehody, pri ktorej zomrel Peter Konček. Superstarista sa spolu s kamarátom vracal do Nových Zámkov, nikdy tam však už nedošli. Po náraze do stromu a následnom požiari auta obaja zahynuli.

Včerajší deň však bol pre pozostalých dvojnásobne ťažký. Nebyť tragédie, Peter by oslávil 27. narodeniny. Aspoň symbolicky si teda na neho spomenuli jeho blízki. Na mieste, kde sa havária stala, totiž pribudli čerstvé kytice a množstvo sviečok. Niekto k stromu, ktorý roztrhol auto na polovicu, dokonca položil aj zarámovanú báseň s titulom Modlitba za Petra Končeka.

Po príchode na cintorín sme mali navyše pocit, akoby sa jeho hrobové miesto rozrástlo na trojnásobok svojej plochy. Ľudia naň evidentne kládli kytice ešte aj po samotnom pohrebe. Pribudli samozrejme aj úplne čerstvé kvety, ktoré ešte nestihol zaviať sneh.

Hrob Petra Končeka v deň jeho nedožitých narodenín.

Koncek - hrob

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu