Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvrat v smrteľnej nehode Končeka: Polícia odhalila nové fakty!

Peter Konček (hore) a Mário Piťo (dole) zahynuli na ceste neďaleko Nových Zámkov. Na základe vyšetrovania je už známe, kto auto šoféroval. Zobraziť galériu (9)
Peter Konček (hore) a Mário Piťo (dole) zahynuli na ceste neďaleko Nových Zámkov. Na základe vyšetrovania je už známe, kto auto šoféroval.

NOVÉ ZÁMKY – Život finalistu prvej série SuperStar Petra Končeka (†26) vyhasol pri tragickej autonehode začiatkom januára tohto roka. Rýchla jazda v luxusnom automobile sa stala osudnou aj pre spevákovho kamaráta Mária Piťa (†19). Hoci sa spočiatku špekulovalo o tom, že vozidlo smrti šoféroval práve on, výsledky policajného vyšetrovania svedčia o opaku.

V prípade tragickej autonehody Petra Končeka došlo k výraznému posunu. Na základe policajného vyšetrovania sú známe nové skutočnosti. „Môžeme potvrdiť, že vodičom bol 26-ročný muž z Nových Zámkov. Alkohol ani iné omamné látky zistené neboli,“ povedala topkám nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Ako sme sa ďalej dozvedeli, vyšetrovanie stále nie je ukončené a prebieha aj naďalej.

Posunom v prípade však je, že policajné postupy vyvrátili prvotné dohady o tom, že auto smrti šoféroval Mário Piťo. Verzia, že sedel za volantom, bola prezentovaná aj počas poslednej rozlúčky so spevákom. Urobil detské rozhodnutie a zveril život nezodpovedne do rúk neskúseného človeka,“  zaznelo v smútočnej reči.

Peter Konček zomrel spoločne s kamarátom Máriom Piťom na sviatok Troch kráľov. Osudnou im bola jazda v luxusnom automobile, ktoré pri predbiehaní iného vozidla vyletelo z cesty a narazilo do stromu. Podľa slov svedka nehody sa vraj mladíci rútili rýchlosťou minimálne 140 km za hodinu. Po náraze sa auto roztrhlo na dve časti a začalo horieť.

Viac článkov o tragickej autonehode:

Exsuperstarista Peter Konček (†26) zahynul pri tragickej nehode!

Reakcie na smrť superstaristu Končeka: Je to strašné!

Desivé zábery z nehody Petra Končeka: Auto roztrhlo na dve časti!

Posledné zábery Petra Končeka: Veľké plány zmarila smrť!

Pohreb Petra Končeka: Mal bielu rakvu, užialená mama hladkala jeho fotku!

Desivá zhoda náhod: Končekov zamrznutý hrob...a narodeninové kvety!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu