Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pohreb Petra Končeka: Záhadný jav na nebi a mamin útek z cintorína!

Pred spustením rakvy do hrobu sa na utrápených rodičov Petra Končeka usmialo slnko. Zobraziť galériu (44)
Pred spustením rakvy do hrobu sa na utrápených rodičov Petra Končeka usmialo slnko.

NOVÉ ZÁMKY – Náhoda alebo znamenie?! Najbližšia rodina, priatelia aj fanúšikovia Petra Končeka (†26) sa včera zišli na novozámockom cintoríne, aby mu dali posledné zbohom. Slzy trúchliacich na malú chvíľu utíšil nečakaný prírodný úkaz. V momente, keď spúšťali do zeme rakvu, nečakane vykuklo spomedzi mrakov slnko. Ihneď po tom, čo sa pohreb skončil, spevákova mama nezvládla emócie a musela odísť.

Obrovský žiaľ a bolesť! Peter Konček zahynul spoločne so svojím kamarátom Máriom Piťom (†19) v piatok nadránom pri tragickej autonehode. Včera sa na cintoríne v Nových Zámkoch konala posledná rozlúčka práve s bývalým superstaristom. (Viac o pohrebe čítajte TU!)

Srdcervúce chvíle boli silným náporom najmä pre pozostalú rodinu. Petrova mama neustále vzlykala. Nedokázala stáť na vlastných nohách, a tak jej príbuzní počas obradu priniesli stoličku, aby si sadla. Oporu potrebovala aj vo chvíli, keď bielu rakvu s pozostatkami jej syna vkladali do hrobu.

Presne v tom momente došlo na nebi k netradičnému úkazu. Hoci bola obloha zatiahnutá, na krátku chvíľu sa na nej zjavilo slnko. Vyzeralo to tak, ako keby chcel dať Peter svojim pozostalým najavo, že sa na nich pozerá.

Pohreb Petra Končeka: Záhadný
Zobraziť galériu (44)

Synovu prítomnosť zrejme cítil aj utrápený otec. Vo chvíli, keď mu vyjadroval superstarista Samuel Tomeček úprimnú sústrasť, totiž poznamenal: „Peter je rád, že ste prišli.“  Spoločne s finalistom prvej časti speváckej šou dali kamarátovi posledné zbohom aj Martin Kelecsényi, Peter Kotuľa, vtedajšia porotkyňa Lenka Slaná a hudobník Richard Rikkon.

Kondolencie po skončení obradu však už neprijímala Petrova matka. Obrovský emotívny nápor niesla veľmi ťažko. Vo chvíli, keď už bol hrob jej syna zahádzaný hlinou, museli ju najbližší odprevadiť preč.

Pohreb Petra Končeka: Záhadný
Zobraziť galériu (44)

Ján Konček napriek smútku situáciu zvládal - počas celého obradu upokojoval svoju manželku a dokonca utešoval aj kondolujúcich hostí. Pri tom poslednom to však už nevydržal, oprel sa o neho a vyplakal sa mu na pleci...

Fotografie z pohrebu Petra Končeka nájdete v našej GALÉRII.

Video: Pohreb Petra Končeka.

Pohreb Peter Konček

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu