Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exsuperstarista Peter Konček (†26) zahynul pri tragickej nehode!

Peter Konček a zábery z miesta, kde zomrel pri autonehode. Zobraziť galériu (8)
Peter Konček a zábery z miesta, kde zomrel pri autonehode.

NOVÉ ZÁMKY - V piatok krátko pred treťou hodinou ráno pri Nových Zámkoch zahynuli v požičanom BMW dvaja ľudia. Pri predbiehaní iného vozidla vyletelo auto z cesty a narazilo do stromu. Jedna osoba bola celá obhorená a nepodarilo sa ju na mieste identifikovať. Druhou obeťou nehody bol exsuperstarista Peter Konček (†26).

Vyhasol mladý život! Polícia potvrdila, že pri nehode, ktorá sa odohrala nad ránom pri Nových Zámkoch, zomrel 26-ročný muž. Podľa našich informácií išlo o Petra Končeka. Ten bol známy hlavne ako účastník šou Slovensko hľadá SuperStar.

V aute však nezahynul sám. Tragická udalosť má dve obete. Tú druhú však zatiaľ nikto nedokázal identifikovať kvôli obhoreniu tela. „Pri náraze telo 26-ročného muža z Nových Zámkov vyletelo z auta. Druhá osoba dosiaľ nezisteného pohlavia zostala vo vozidle zakliesnená,“ povedala topkám nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Po náraze do stromu začalo auto horieť. K incidentu došlo kvôli vysokej rýchlosti a nezvládnutému predbiehaciemu manévru. „Mohol ísť tak 140, minimálne,” povedal štábu Markízy vodič z obiehanej dodávky. Hasiči si dokonca mysleli, že ide o dve nabúrané vozidlá, až po uhasení ohňa zistili, že BMW je roztrhnuté napoly.

To, kto auto smrti šoféroval, je predmetom vyšetrovania. Rovnako aj to, či pri nehode zohral úlohu alkohol. To bude známe až po pitve.

Len pred pár dňami skončil Končekov pobyt vo vyšetrovacej väzbe kvôli vydieraniu a podvodu. No už počas speváckej súťaže mal problémy so zákonom, keď predával mobilný telefón, ktorý zmizol Martine Schindlerovej.

Topky.sk sa pokúšali spojiť s otcom superstaristu i s Martou Dvorskou, ktorá bola jeho partnerkou tri roky. Zatiaľ však ani jeden z nich nereagoval.

Čo povedali na smrť svojho kolegu zo SuperStar ostatní finalisti prvej série? Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu