Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Herecká sexbomba zo Slovenska prekvapuje: Rozvod po pár mesiacoch!

Telo Evy Kerekes je voľné, s manželom Csabom Vighom už nežije. Zobraziť galériu (12)
Telo Evy Kerekes je voľné, s manželom Csabom Vighom už nežije.

BRATISLAVA - Nečakané! Eva Vica Kerekes (31) sa vo februári 2011 tajne vydala za svojho priateľa Csabu Vigha (35). Dvojica sa brala po šesťročnom vzťahu, zmyselná herečka svadbu plánovala dosť dlho. Dokonca túžila aj po deťoch. Bohužiaľ, ako najnovšie vyšlo najavo, manželstvo herečky a fotografa sa rozpadlo už po niekoľkých mesiacoch.

Nevyšlo im to! Herečka Eva Kerekes už v roku 2009 oznámila topkám svoje svadobné plány. Vstup do manželstva s Csabom Vighom sa však kvôli pretlaku pracovných povinností neustále odďaľoval. Nakoniec si v tajnosti povedali áno až v zime 2011.

Galéria: Fotoreportáž z krstu kalendára Evy Vice Kerekeš

Hoci 29. február bol dňom, kedy výročie sobáša slávia aj Evini rodičia, herečke tento dátum šťastie nepriniesol. S manželom už totiž rok nezdieľa spoločnú domácnosť. To znamená, že im to fungovalo približne len deväť mesiacov. „Ja by som o tom nechcela hovoriť,” odmietla komunikovať o rozchode Kerekes.

Topky.sk sa snažili zistiť podrobnosti, no herečka ich nekonkretizovala. „To je strašne intímna vec,” vyhlásila k téme rozvodu. Podľa všetkého je však minimálne žiadosť podaná. Čo stálo za rozpadom tohto zväzku, sme sa nedozvedeli.

Informácie o ukončení spolužitia herečky a fotografa sa prevalili v utorok po krste kalendára, ktorý Eva nafotila pre firmu STOCK. V ňom sa odhalila podobne ako vo filmoch Nestyda či Muži v nádeji. Pozrite si v našej fotoreportáži, ako to na akcii vyzeralo.

Toto telo je momentálne voľné.
Zobraziť galériu (12)
Toto telo je momentálne voľné.

Sledujte TopkyTV: Krst kalendára s Evou Vicou Kerekes

Krst Kalendara

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu