Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríková prekvapila: Vyzerá lepšie ako pred 8 rokmi!

Adriana Kmotríková krásnie aj s vekom. Na aktuálnom zábere vyzerá lepšie ako keď v roku 2004 moderovala hlavnú spravodajskú reláciu na Jojke. Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková krásnie aj s vekom. Na aktuálnom zábere vyzerá lepšie ako keď v roku 2004 moderovala hlavnú spravodajskú reláciu na Jojke.

BRATISLAVA - Tá sa ale nezdá! Adriana Kmotríková (42) jednoznačne starne do krásy. Presvedčiť sa o tom mohli všetci prítomní na nedávnej spoločenskej akcii. Mamička po štyridsiatke svojím sviežim imidžom konkurovala aj o dosť mladším dámam. Zaujímavé je, že moderátorka dokonca tromfla aj sama seba. Momentálne totiž vyzerá lepšie, než v roku 2004, kedy začala pre televíziu Joj pracovať.

Ako to robí?! Moderátorka Adriana Kmotríková pôsobí na televíznej obrazovke už dlhé roky. Za ten čas sa nijako výrazne nezmenila. Isté však je, že pribúdajúce roky jej vôbec neškodia. Práve naopak!

Na nedávnej spoločenskej akcii totiž zažiarila aj medzi mladšími ročníkmi. Mala výborný styling a aj vizáž. „Obliekala som sa sama, ale sukňu som mala z našej jojkárskej kostymérne. Nalíčená som bola od maskérok, takže išlo o profesionálnu prácu,” prezradila nám blondínka, kto jej dopomohol ku skvelému vzhľadu.

Treba podotknúť, že Adriana vyzerala dokonca lepšie než v minulosti, o čom svedčí napríklad záber z roku 2004. Je jasné, že súčasný imidž jej naozaj pristane a moderátorka doslova starne do krásy.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu