Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kmotríková vyzývavá ako nikdy: Divákom sa ukázala v negližé!

Adriana Kmotríková si obliekla vyzývavý top, ktorý pripomínal negližé. Zobraziť galériu (8)
Adriana Kmotríková si obliekla vyzývavý top, ktorý pripomínal negližé.

BRATISLAVA - Vyzerá fantasticky! Túto vetu si pri pohľade na moderátorku Adrianu Kmotríkovú (42) povedia zrejme mnohí. Keď sa blondínka objaví na obrazovkách Jojky, je priam radosť sa na ňu pozerať. V utorok večer dokonca blondínkin zjav pútal oveľa viac pozornosti než samotné správy. Štyridsiatnička si totiž obliekla outfit, ktorý zvýraznil jej prednosti a na prvý pohľad pripomínal spodnú bielizeň.

Takáto sexi ešte nebola! Adriana Kmotríková sa ako moderátorka jojkárskeho spravodajstva objavuje na obraze nahodená zväčša do elegantných kostýmov. Počas utorkového vysielania však svoj outfit ozvláštnila kúskom, ktorý ju spravil priam neprehliadnuteľnou.

Adriane totiž spod žltého saka vytŕčal top pripomínajúci podprsenku alebo korzet. Provokatívny vršok sa navyše postaral o to, že blondínkine prsia vyzerali akosi väčšie a bujnejšie. Mužskí diváci si určite prišli na svoje.

Blondínku sme oslovili s otázkou, ako sa vo svojom outfite cítila. „Je leto, tak máme aj v spravodajstve trochu uvoľnenejšie outfity. Aj keď v štúdiu beží klíma, svetlá sú rozpálené a v tej horúčave nie je príjemné sedieť v saku s dlhými rukávmi,” povedala nám k tomuj jojkárka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu