Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kmotríkovej žiaľ v priamom prenose: Prvýkrát pravda o smrti dcérky!

Adriane Kmotríkovej sa pri spomienke na dcérku tisli slzy do očí. Zobraziť galériu (7)
Adriane Kmotríkovej sa pri spomienke na dcérku tisli slzy do očí. (Zdroj: Tv joj grab)

BRATISLAVA – Neubránila sa dojatiu! Moderátorka televízie Joj Adriana Kmotríková (42) v piatok prijala pozvanie do relácie určenej mamičkám s názvom Supermama. V programe svojej domovskej stanice prvýkrát porozprávala detaily o smrti 5-ročnej dcérky Natálky. Hoci od smutnej udalosti ubehlo dlhých dvanásť rokov, blondínkine rany sa dodnes nezahojili. Pri spomienke na dievčatko sa jej lámal hlas a tisli do očí slzy.

Adriana Kmotríková si pred dvanástimi rokmi prešla najťažším obdobím svojho života. Moderátorkina dcérka Natálka vtedy nečakane zomrela. Mala iba päť rokov. Od ôsmich mesiacov bojovala s cystickou fibrózou.  

Moderátorka si na dievčatko zaspomínala v piatkovej časti jojkárskej relácie Supermama. Televíznym divákom vôbec po prvýkrát v živote priblížila detaily smutnej udalosti. „Dcérka zomrela pri operácii. Robili jej tracheotómiu. Napriek tomu, že jej tým mali zachrániť život, paradoxne zomrela,“ povedala plavovláska. „Prerezali jej pri tom niečo v hrdle a náhle zahynula. Bola som akurát doma, keď mi zavolali lekári, že mi musia povedať veľmi zlú správu,“ lámal sa Adriane hlas a tisli sa slzy do očí pri spomienke na ťažké životné chvile. 

Ako sama ďalej prezradila, najnáročnejších bolo prvých 10 dní po tragédii. „Mala som pocit, že som ju stratila navždy, že ju už v živote neuvidím. Na pohrebe som sa s ňou rozlúčila, padla aj posledná pusa a odvtedy to už bolo lepšie,“ povedala Kmotríková, no zároveň priznala, že sa s tým vyrovnala až o niekoľko mesiacov.

„Keď dcérka zomrela, bola som v šiestom mesiaci tehotenstva, tak keď sa mi narodil synček, mala som konečne znovu pocit, že som plnohodnotnou mamou. Vtedy som sa s tým vyrovnala tak na 90 %,“ dodala blondínka. Vysielanie piatkovej časti relácie bolo celkovo veľmi emotívne. Dojatá bola dokonca aj samotná moderátorka Renáta Názlerová, ktorú rozcítil mail od diváčky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu