Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kmotríkovej »kolaps« pred priamym prenosom: Panika v Jojke!

Adrianu Kmotríkovú (vľavo) musela vo večernom spravodajstve v nedeľu narýchlo nahradiť Dana Strculová. Zobraziť galériu (6)
Adrianu Kmotríkovú (vľavo) musela vo večernom spravodajstve v nedeľu narýchlo nahradiť Dana Strculová.

BRATISLAVA - Nečakané komplikácie! Adriana Kmotríková (42) mala stráviť uplynulý víkend pracovne. Divákom jojkárskych Novín sa síce v sobotu ešte prihovárala, no v nedeľu večer už na obraze chýbala. Situácia bola prekvapivá o to viac, že blondínka iba chvíľu pred vysielaním avizovala, akým témam sa vo večernom spravodajstve budú s kolegom Ľubošom Sarnovským (37) venovať. Zistili sme, že moderátorke prišlo nevoľno a kompetentní za ňu museli narýchlo zháňať náhradu. Do kresla tak zasadla Dana Strculová (24), ktorá na Kolibe uvádza Noviny o 12:00.

Adriana Kmotríková nutne potrebuje oddych. Počas uplynulého víkendu sa totiž na jej zdravotnom stave podpísali stres a povinnosti, ktoré sa jej v posledných dňoch akosi nakopili. Nečakané komplikácie mali dokonca za následok to, že sa blondínka musela zo svojej práce nečakane uvoľniť iba hodinu pred živým vysielaním. Vo večernom spravodajstve ju tak nahradila kolegyňa Dana Strculová.

Kmotríková pritom v nedeľu na Kolibu prišla - popoludní ešte hlásila krátky prehľad večerných správ. Neskôr ju však už diváci na obrazovke nevideli. Blondínka sa totiž podľa našich zistení cítila veľmi zle a moderovanie musela odrieknuť. V Jojke za ňu preto narýcho zháňali náhradu. Večernými správami nakoniec divákov sprevádzala Dana Strculová. „Bola som v strižni a zavolala mi vedúca vydania. Poprosila ma, aby som Adrianu zastúpila,“ povedala nám k tomu moderátorka Novín o 12:00. 

Ako sme sa od Kmotríkovej v súvislosti so zdravotnými komplikáciami dozvedeli, necíti sa dobre už dlhšiu dobu. „Myslím si, že mám migrénu. Je to asi stresom a návalom povinností, ktoré sa mi takto pred Vianocami nakopili. Dohodli sme sa na tom, že to za mňa potiahne Danka,“ prezradila nám moderátorka. Tá výkon svojej kolegyne hodnotila veľmi pozitívne. „Páči sa mi jej práca, sledujem ju aj v Novinách o 12:00,“ dodala Kmotríková. A s jej slovami by zrejme súhlasili mnohí. Strculová totiž zvládla moderovanie hlavného spravodajstva skutočne profesionálne. Krátky oddych navyše Kmotríkovej prospel. Už včera večer sa totiž do práce vrátila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu