Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zamilovaný Tásler so sexi manželkou: Bude bábätko?!

Ivan Tásler a jeho sexi manželka Anna si takto prejavovali svoju lásku. Zobraziť galériu (19)
Ivan Tásler a jeho sexi manželka Anna si takto prejavovali svoju lásku.

BRATISLAVA – Manželstvo a deti na prvom mieste! Včerajší krst nového CD kapely IMT Smile sa niesol v rodinnom duchu rovnako ako názov albumu. Pri vyprevádzaní tohto počinu do sveta asistovali nielen samotní členovia skupiny, ale aj ich drahé polovičky. Pomerne čerství novomanželia Ivan (32) a Anna Táslerovci nám pri tejto príležitosti trošku poodhalili svoje súkromie.

Na utorkovom krste v poradí už deviateho albumu kapely IMT Smile vládla rodinná atmosféra. Nový album RODINA bol pokrstený drahým alkoholom za asistencie partneriek a manželiek členov kapely. Aj frontman skupiny bezpodmienečne zaradil svojich najbližších na prvú priečku rebríka svojich hodnôt.

„Rodina vystihuje nielen pesničky, ktoré sú na tejto doske, ale aj celú situáciu, ktorá sa v IMT Smile stala. To, že prišli do našich rodín deti, niektorí sa oženili, to ovplyvnilo aj naše životy a tým aj celú kapelu,“ odôvodnil názov čerstvo pokrsteného albumu Ivan Tásler.

On sám sa ženil pomerne nedávno, 15. februára 2012. Topky.sk sa ho preto spýtali, či aj v jeho zväzku s manželkou Aničkou sú už deti na programe dňa. „Myslím si, že život riadi naše životy presne tak, ako má, a verím tomu, že to bude tak aj v tomto prípade,“ zafilozofoval si na túto tému. Je teda jednoznačné, že prírastku by sa nebránil.

Čo sa týka potomstva, jeho polovička zdieľa podobný názor. „Raz určite áno, ale či v najbližšej dobe, tak to neviem povedať,“ vyjadrila sa k tomu, či plánujú v najbližšej dobe bábätko. V istom zmysle však už spoločné „dieťa” majú.

Anna Tásler-Onderková sa totiž podieľala na texte skladby Viac, ktorá je jednou z najhranejších piesní v slovenských rádiách. „Inšpirovala ma hudba, ktorú Ivan doniesol ako demo domov. Keď doniesol tú skladbu, tak som z nej hneď odpadla. Bolo to skvelé, veľmi sa mi to páčilo a Ivan ma trochu potlačil k tomu, aby som skúsila napísať nejaký text,“ prezradila nám.

Táslerovci sa zoznámili v rádiu, kde Onderková pracovala. „Iskra, preskočila hneď na začiatku. Stretli sme sa, rozprávali a tá iskra tam bola,“ povedala nám. A bolo vdiieť, že stále sa nestratila. Manželia sa celý čas k sebe túlili a venovali si vzájomné dotyky.

Prečítajte si recenziu albumu Rodina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu