Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pribratý Tásler: S Müllerom už vyzerajú ako bratia!

Ivan Tásler už začína pripomínať Richarda Müllera, má však ešte plnšie líca. Zobraziť galériu (15)
Ivan Tásler už začína pripomínať Richarda Müllera, má však ešte plnšie líca. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Začínajú sa na seba podobať! Ivana Táslera (32) sme na začiatku jeho kariéry vídavali ako štíhleho a nahladko oholeného mladíka. V poslednej dobe však líder kapely IMT Smile dosť pribral, nové kilá sa na neho nalepili aj po jeho februárovej svadbe. Na utorkovej tlačovej konferencii sa nedala nevšimnúť jeho podoba so spevákom Richardom Müllerom (51).

Dvaja veľkí speváci! V utorok sa za jedným stolom stretli Ivan Tásler a Richard Müller. Hudobníci majú k sebe blízko, najnovšie dokonca dostali platinovú platňu za album Ešte. Zdá sa však, že sa na seba čoraz viac aj začínajú podobať.

Ivan Tásler totiž v posledných rokoch výrazne pribral. Navyše si nechal narásť bradu. A tak na spoločných fotografiách so starším spevákom vyzerajú, akoby ich jedna mater mala. Obaja sú mohutnejšej postavy a tváre im „zdobia” strniská. Líder IMT Smile sa však evidentne cíti vo svojej novej podobe dobre a nič na nej nechce meniť.

Páni sa stretli na tlačovej konferencii s názvom Koniec sveta. V magické dni 12. 12. 2012 a 21. 12. 2012 sa totiž budú konať koncerty, na ktorých vystúpia viacerí slovenskí hudobníci. „Ja sa nebojím konca sveta. Myslím si, že príde, pretože drvivá väčšina ľudí na tom precízne pracuje. Ale nemyslím si, že by to malo byť teraz v decembri,” vyjadril sa na margo avizovanej apokalypsy Richard Müller.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu