Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V novom klipe IMT Smile si zahrala Lieskovská z Druhého dychu

Zábery z nakrúcania videoklipu. Herečka Jana Lieskovská počúva inštrukcie o tom, ako má pred kamerami vystupovať. Zobraziť galériu (3)
Zábery z nakrúcania videoklipu. Herečka Jana Lieskovská počúva inštrukcie o tom, ako má pred kamerami vystupovať.

BRATISLAVA – Slovenská hudobná skupina IMT Smile nakrútila videoklip k piesni Viac, ktorá je známa predovšetkým z romantického seriálu Druhý dych televízie Doma. Popri lídrovi prešovskej formácie Ivanovi Táslerovi sa v klipe ukáže aj hlavná ženská protagonistka seriálu Jana Lieskovská.

Výroba nového klipu skupiny IMT Smile trvala približne týždeň. Okrem Ivana Táslera sa v ňom blysne aj herečka Jana Lieskovská, ktorú diváci poznajú práve ako hlavnú ženskú predstaviteľku Druhého dychu. Ich spojenie predstavuje akési dva svety. „Koncept vznikol vo veľmi krátkom čase a museli sme byť produkčne pohotoví vzhľadom na vyťaženosť účinkujúcich,“ zhodnotil výrobu kreatívec Martin Hudák.

Pri nakrúcaní sa zvyčajne využíva zelené pozadie, v tomto prípade však tvorcovia vsadili na biele. „Celé nakrúcanie bolo postavené na predstavivosti. Okolo mňa bol prázdny biely priestor a ja som len dostávala od režiséra inštrukcie, čo sa naokolo deje a ako by to asi malo vyzerať,“ priblížila Lieskovská. Výsledok v podobe klipu si budú môcť diváci pozrieť v premiére už dnes večer v hudobnej relácii Barbory Rakovskej s názvom Voyo Music.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu