Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Müller odkazuje Táslerovi: „EŠTE“ sa stretneme!

Richard Müller
Richard Müller

Richard Müller má za sebou turné, oslavu 50-tky, exkluzívny box „VŠETKO“ a k tomu „EŠTE“ stihol aj nový album! Najnovšia doska úradujúceho Zlatého slávika sa stane bezpochyby hudobnou udalosťou roka. K spolupráci si totiž Richard prizval známeho hudobníka Ivana Táslera!

Na dlhoočakávanom albume je 12 skladieb. Všetky texty skladieb si čerstvý päťdesiatnik Richard Müller napísal sám. Autorom hudby a producentom celého hudobného diela je Ivan Tásler. Na jednej skladbe spolupracoval český hudobník  Xindl X.

„Ja vždy hovorím o svojich doskách, že sú najlepšie, ale ja nemôžem ináč, lebo keby neboli, tak ich nevydám nikdy. No a ja si teda myslím, že táto doska je podľa mňa fenomenálna. Po poslednú skladbu je to taký pestrý veľký kôš ruží!“ s úsmevom vysvetľuje Richard Müller.

Geniálna dvojica Müller - Tásler sa pri práci stretla po 10-tich rokoch. Najvýraznejší a najplodnejší autori v Československu spolu naposledy spolupracovali na albume „01“ Richarda Müllera. Teraz je výsledkom ich spojenia album „EŠTE“.

„Bola to veľmi príjemná a úspešná spolupráca. Ja som si to skutočne užíval. Medzi nami nastali určité zmeny.  Zohrali sme sa a vytvorili sme dokonalý  tandem!“ s radosťou hovorí Richard.

Producentom  novej dosky je Ivan Tásler.

„Hotový album mám práve v rukách a musím priznať, že som s ním veľmi spokojný. S výsledným dielom i celou spoluprácou s Richardom, ktorá mu predchádzala. A verím, že si album nájde svojich rovnako spokojných fanúšikov.“

Prvou ochutnávkou nového CD je singel „Útek“. Že sa máme „EŠTE“ na čo tešiť, dokazuje aj predpredaj albumu cez iTunes, kde dosiahol druhú priečku v rebríčku predajnosti. Úradujúci Zlatý slávik Richard Müller sa zároveň stal najpredávanejším česko-slovenským interpretom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu