Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hrycovej bolestné za odchod z Markízy: Z tej sumy vám padne sánka!

Wanda Adamik Hrycová má dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (3)
Wanda Adamik Hrycová má dôvod na úsmev.

BRATISLAVA – Nabalila sa! Ako sme vás už na topkách začiatkom januára informovali, Wanda Adamik Hrycová (33) už nezastáva post riaditeľky produkčnej spoločnosti, ktorá pre Markízu vyrába zábavné programy. Zistili sme, že dcéra herca Andyho Hryca (61) z lukratívneho miesta neodišla naprázdno. Podľa našich informácií zinkasovala pekne tučný balík peňazí!

Wanda Admik Hrycová si bude už čoskoro užívať materské povinnosti. Tehotenstvo je vraj hlavným dôvodom, prečo začiatkom roka ako riaditeľka spoločnosti MPE skončila. Podľa našich informácií však blondínka dostala výpoveď. Údajne s ňou vedenie nebolo príliš spokojné. Nech už je pravda akákoľvek, isté je, že Hrycová z Markízy nedochádzala s prázdnymi rukami.

Blondínkine bankové konto sa vraj rozrástlo o "bolestné", ktoré je vraj až 100 000 eur. Hoci je suma  pomerne vysoká, vyzerá to tak, že obe zúčastnené strany mali záujem, aby Hrycovej odchod prebehol hladko a bez komplikácií. V prípade dôležitého postu, aký Wanda zastávala, sú takéto dohody s vedením bežnou záležitosťou. Bývalá šéfka sa nám k spomínanej sume odmietla vyjadriť. „Nehnevajte sa, ale k tejto téme vám nepoviem nič," poznamenala Hrycová.

V produkčnej spoločnosti, ktorej blondínka kedysi šéfovala, sa na tému jej odchodu vyjadrujú opatrne a diplomaticky. „Wanda Adamik Hrycová odišla z MediaPro Entertaiment Slovakia po vzájomne dohode,“ povedala nám k tomu za MPE Alexandra Popovičová. Ako tiež uviedla, spoločnosť už má nové vedenie. „Top manažment pracuje teraz v zložení: riaditeľka výroby Alexandra Dubovská, vedúca vývojovej tvorby Valéria Schulczová, finančná riaditeľka Ivana Demková a generálny riaditeľ Gabriel Popescu,“ uzavrela Popovičová.

Tip: Pozrite si večer Markízu. TV program nájdete na stránke  telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu