Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nešťastná Hrycová: Zapálila sviečky a spustila plač!

Tretie výročie smrti Huga Hryca. Wanda zapálila sviečky na jeho hrobe. Zobraziť galériu (10)
Tretie výročie smrti Huga Hryca. Wanda zapálila sviečky na jeho hrobe.

BRATISLAVA – Stále je to bolestivé! Presne včera bol deň tretieho výročia smrti Huga Hryca (†22), syna herca Andyho Hryca (62) a brata šéfky produkčnej spoločnosti Wandy Hrycovej (33). Mladík prišiel o život pri autonehode v bratislavskom Lamači tri dni pred Štedrým večerom v roku 2008. Na Huga myslí rodina neustále. Na jeho hrobe včera od rána svietili sviečky a topky.sk zistili, že ich zapálila jeho sestra Wanda, ktorú aj po rokoch premohol záchvat plaču.

Stále žije v ich spomienkach! Včera uplynulo tretie výročie od nešťastnej nehody, pri ktorej Wande Hrycovej zomrel brat Hugo. Ani po tomto čase sa však rodina s jeho smrťou nezmierila. Už od rána jeho príbuzní so smútkom v očiach a bolesťou v srdci navštevovali jeho hrob v Slávičom údolí.

Okolo obeda, v čase našej prítomnosti, tam horelo niekoľko sviečok. Hoci bol pomník zasnežený, nechýbali na ňom ani žlté kvety, ktoré vraj mladík miloval. Topky. sk preto oslovili aj jeho sestru. Zaujímalo nás, ako si po rokoch na brata spomína a či to bola práve ona, kto si bol uctiť jeho pamiatku na cintoríne.

Wanda sa však okamžite pri zmienke o Hugovi rozplakala. „Ja som tam bola ráno. Nemám vám k tomu viac čo povedať, prepáčte. Môžeme, prosím vás ukončiť rozhovor? Nevládzem,“ odvetila s plačom šéfka produkčnej spoločnosti, ktorá ešte ani teraz nedokáže o tejto citlivej téme hovoriť. Zrejme aj kvôli blížiacim sa sviatkom jej mladší brat chýba oveľa viac ako inokedy.

Čo sa v roku 2008 stalo

Hugo Hryc zahynul  pri tragickej autonehode spolu so svojím kamarátom Jakubom Karasom († 22) na jednej z bratislavských ciest. Mladíci vozidlom narazili do stĺpu verejného osvetlenia v mestskej časti Lamač. Hugo zomrel na mieste nehody, Jakub ,ktorý šoféroval, podľahol zraneniam v nemocnici na Kramároch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu