Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Wanda Hrycová má syna: Dala mu netradičné meno!

Wanda Adamik Hrycová a jej manžel sú už šťastnými rodičmi. Majú syna Artema. Zobraziť galériu (6)
Wanda Adamik Hrycová a jej manžel sú už šťastnými rodičmi. Majú syna Artema.

BRATISLAVA - Producentka Wanda Hrycová (33) sa dnes stala mamou. Svojho prvorodeného syna priviedla na svet krátko pred jedenástou hodinou predpoludním cisárskym rezom. S manželom Marekom Adamikom mu dali nevšedné meno Artem.

Už sú rodičmi! Len nedávno sme vás informovali, že Wanda Hrycová má porodiť každú chvíľu. Termín mala stanovený na 7. júla. Bábätko sa však vypýtalo na svet skôr. Narodilo sa dnes, v piatok pred jedenástou hodinou predpoludním.

Topky.sk sa spojili so šťastným dedkom Andym Hrycom. „Wanda rodila cisárskym rezom. Chlapček nebol dostatočne otočený na prirodzený pôrod,” povedal nám herec. Malý Artem Hryc Adamik pri narodení vážil 3,5 kila a meral 50 cm. „Je to taký malý valibuk," dodal so smiechom Andy.

Hrycovej otec sa momentálne nachádza v Prahe, kde si plní pracovné povinnosti. „Akurát sa na neho dívam, dcéra mi poslala fotku. Cítim sa primerane okolnostiam, veľmi sa teším," poznamenal umelec, ktorý pôjde svojho vnúčika privítať osobne na svete hneď, ako bude môcť.

Spojili sme sa aj so šťastnou mamičkou. „Je hrozne vlasatý a krásny," poznamenala s úsmevom Wanda. „Mám sa fajn, lekári a personál v sanatóriu Koch sú fantastickí," uzavrela. 

Odkiaľ pochádza meno Artem

Toto meno je ruského pôvodu. Ide o domácku formu z originálu Artemij. To vzniklo z gréckeho slova artémes, čo v preklade znamená zdravý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu