Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hrycovej manžel sám v spoločnosti: Vieme, čo je za tým!

Kým sa Marek Adamik zabával v spoločnosti, jeho manželka Wanda spomínala na svojho brata. Zobraziť galériu (6)
Kým sa Marek Adamik zabával v spoločnosti, jeho manželka Wanda spomínala na svojho brata.

BRATISLAVA – Namiesto zábavy smútok! V stredu večer sa v jednom z bratislavských klubov konal krst nového pánskeho magazínu. Do spoločnosti si pri tej príležitosti vyšiel aj manžel Wandy Hrycovej (33) – Marek Adamik (28). Viacerých prítomných hostí ale zarazilo, že podnikateľ prišiel bez svojej milovanej polovičky.

Každý zvlášť! Wanda Hrycová a Marek Adamik si povedali svoje „áno“ začiatkom októbra. Plavovláska od tejto chvíle rozdávala úsmevy na všetky strany a nebolo pochýb o tom, že je po boku svojho manžela nesmierne šťastná. Včera večer sa ale podnikateľ objavil v spoločnosti sám. Úsmev na tvári jeho manželky totiž v týchto dňoch vystriedali slzy.

21. december je v rodine herca Andyho Hryca plný smútku. Pred troma rokmi presne v tento deň prišli Hrycovci o svojho milovaného Huga (†22). Rodina sa ani s pribúdajúcimi rokmi nedokáže s touto stratou vyrovnať. Bolestná spomienka bola preto hlavným dôvodom, prečo Wanda nerobila svojmu manželovi garde na spoločenskej akcii, ktorá sa konala presne v deň výročia Hugovho úmrtia.

Riaditeľka produkčnej spoločnosti si bratovu pamiatku uctila hneď zrána. Na jeho hrobe v Slávičom údolí totiž nechýbali kvety a horiace sviečky. Keď sme ju oslovili, aby si na brata zaspomínala, neubránila sa slzám. „Prepáčte, nevládzem,“ poznamenala len. Pochopiteľne sa jej aj po istom čase na túto tému nerozpráva ľahko. A na večernú zábavu určite nemala chuť.

Galéria: Takto to na krste pánskeho magazínu vyzeralo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu