Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Sexi Mendrejová s bujným dekoltom: Denisa, si to naozaj ty?!

Denisa Mendrejová na nepoznanie. Zobraziť galériu (4)
Denisa Mendrejová na nepoznanie.

BRATISLAVA – Ako iná žena! Modelka a zároveň moderátorka módnej Fashion TV Denisa Mendrejová (25) sa pred pár dňami zúčastnila fotenia nového kalendára. V ňom predviedla sexi krivky a bujné poprsie. Plné vnady však nie sú jediné, čím na záberoch púta pozornosť. Pri pohľade na jej tváričku to totiž vyzerá tak, akoby ste sa pozerali na niekoho úplne iného. Denisa, si to naozaj ty?

Vyzývavá a sexi! Taká je bývalá Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová v novom kalendári, ktorý fotila spolu s Andreou Heringhovou a Alexandrou Kotvanovou iba pred pár dňami. Sympatická blondínka pri pózovaní odhalila nielen dlhé štíhle nohy, ale ukázala aj poriadne bujné silikónové prsia.

Žeby si ich dala Denisa opäť zväčšiť?! „Nie. To, že vyzerali objemnejšie, bolo spôsobené výstužou a korzetovými šatami,“ odvetila s úsmevom blondínka. Tá okrem pŕs zaujala aj netypickými črtami tváre. Na zábere sa totiž na seba vôbec nepodobá.

Snímky evidentne prešli retušou a zaujímalo nás, čo na to hovorí samotná modelka. „Fotografie sa mi veľmi páčia a aj ja som bola prekvapená, že som iná. Ale s fotením som spokojná. Modelka by nemala byť na každom zábere rovnaká,“ povedala nám Mendrejová. Aký je váš názor? Vyjadriť sa môžete v diskusii.

Foto: Denisa Medrejová v novom kalendári. Spoznali by ste ju?

Kalendár Zetor, Heringhová, Mendrejová,Kotvanová,foto:
Zobraziť galériu (4)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu