Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Provokatívna Heringhová: Odhalené prsia, štíhle nohy a sexi zadoček!

Sexi Andrea Heringhová v novom kalendári. Zobraziť galériu (10)
Sexi Andrea Heringhová v novom kalendári.

BRATISLAVA - To je ale telíčko! Niekdajšia playmate a (bývalá) partnerka podnikateľa Borisa Kollára (46) Andrea Heringhová (31) je opäť vo forme. Pred pár dňami nafotila spolu s ďalšími kráskami nový kalendár, v ktorom sa rozhodla dráždiť všetkými svojimi zbraňami.

Modelka Andrea Heringhová sa už zjavne vyrovnala s trápením, ktoré jej v lete minulého roka spôsobil  vtedajší partner Boris Kollár svojimi románikmi s inými ženami. Brunetka sa totiž čoraz častejšie začína objavovať na predvádzacích mólach a prijíma ponuky na fotenie.

Pred objektív sa postavila aj nedávno. A to spolu s Miss Universe SR 2009 Denisou Mendrejovou a s Playmate roka 2008 Alexandrou Kotvanovou. Všetky tri dámy nafotili sexi kalendár pre firmu zaoberajúcu sa výrobou traktorov. Preto sa celý ich počin nesie v poľnohospodársko-priemyselnom duchu, do ktorého vnášajú dievčatá ženskosť.

Partnerky známeho podnikateľa sme sa spýtali, ako sa jej fotilo. „Bolo to dosť náročné, keďže som kvôli niektorým záberom musela vyliezť vo vysokých topánkach na kapotu traktora alebo som sa musela postaviť na zdvižné kovové tyče. Aj som sa trošku bála," prezradila topkám Heringhová.

Ako sme sa od brunetky tiež dozvedeli, po pol roku začala znovu cvičiť, čo sa podpísalo na jej celkovej vizáži. Ona sama však nemá pocit, že by vyzerala inak. „Nemyslím si, že by u mňa nastala nejaká zmena. Ale je pravda, že v lete som schudla približne 3 kilá, ktoré mám už po sviatkoch naspäť,povedala nám bývalá playmate.

Spoluautorka projektu Lucia Senášiová si kalendár nevie vynachváliť. Jeho vznik prebehol bez najmenších komplikácií.  „Bolo to jedno z najrýchlejších fotení pre túto spoločnosť vôbec. Všetky dievčatá sú profesionálky. Rovnako tak aj fotograf Braňo Šimončík. Skrátka, perfektné,“ vyjadrila sa Senášiová. Zábery nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu