Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Najkrajšia Slovenka bez mejkapu: Pristihli sme nenalíčenú Mendrejovú!

Dve tváre Denisy Mendrejovej. Pred úpravou vizáže a po nej. Zobraziť galériu (9)
Dve tváre Denisy Mendrejovej. Pred úpravou vizáže a po nej.

BRATISLAVA – Ukázala prirodzenú tváričku! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (25) sa v stredu večer predviedla spolu s ďalšími kráskami v roli manekýnky na luxusnej vianočnej párty módnej televízie Fashion TV. Topkám sa podarilo dostať pár hodín pred štartom akcie do zákulisia, kde pristihli blondínku v štádiu príprav - nenalíčenú a s nedokončenou vlasovou kreáciou.

Jedna z najkrajších Sloveniek a zároveň moderátorka módnej Fashion Tv  Denisa Mendrejová sa v stredu večer objavila spolu s ďalšími modelkami na vianočnej párty svojej domovskej televízie. Tá sa konala v bratislavskom Erdödyho paláci v Zoya galérii. Punc exkluzivity dodávali podujatiu luxusné priestory a tiež vystavené obrazy v hodnote tisícok eur.

Priateľka boháča Slavomíra Hatinu ml. tu spolu s ostatnými kráskami predvádzala luxusné plavky. Topky.sk však dievčatá pristihli niekoľko hodín pred samotným začiatkom akcie. V zákulisí sa nám ich podarilo nafotiť pobehujúce iba v luxusných saténových županoch vyrobených špeciálne pre Fashion TV, ktoré boli vyzdobené swarovského komponentnmi.

V jednom takom sa počas skúšok premávala aj najkrajšia Slovenka z roku 2009 Denisa Mendrejová. Dokonca sa nehanbila ako jediná spomedzi ostatných dievčat vyjsť na provizórne mólo bez nánosov líčidiel, čo sa tak často nevidí. Hoci bola Denisa nenamaľovaná jej kráse to neubralo. 

Modelky si pred prehliadkou takto zapózovali na jednej z najdrahších postelí na svete. Za tento kúsok by ste zaplatili 20 000 €.
Zobraziť galériu (9)
Modelky si pred prehliadkou takto zapózovali na jednej z najdrahších postelí na svete. Za tento kúsok by ste zaplatili 20 000 €.

Aké procedúry a plastiky podstúpila Denisa Mendrejová ?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu