Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dcéra farmárky Jany: Zachovalá štyridsiatnička v šteklivej šou!

Farmárka Janka (vľavo) a jej dcéra Žanet. Zobraziť galériu (5)
Farmárka Janka (vľavo) a jej dcéra Žanet.

BRATISLAVA – V maminých šľapajach! Jednou z nezabudnuteľných postavičiek šou Farmár hľadá ženu 2 bola aj akčná Jana (58), ktorá sa dostala do povedomia divákov najmä vďaka svojmu škrekľavému hlasu. Najnovšie sme v súvislosti s ňou zistili, že aj jej dcéra sa rozhodla prihlásiť do reality šou. Štyridsiatnička Žanet (40) chce skúsiť šťastie v pripravovanom projekte televízie Joj.

Všetko je dovolené! Presne takýmto heslom by sa mali riadiť súťažiaci jojkárskej šou s názvom Hotel Paradise. Ako sme vás už na topkách informovali, jedná sa o reláciu, ktorá bude plná pikantných situácii. Boj o finančnú výhru sa odohrá v ďalekej exotike za prítomnosti kamier. Princíp hry spočíva v plnení najrozličnejších úloh, ale aj vytváraní párikov.

Kastingu do spomínanej šou sa podľa našich informácií zúčastnila aj dcéra farmárky Jany – Žanet. „Chcem zažiť dobrodružstvo a vyhrať veľa peňazí pre moju smrteľne chorú matku,“ uviedla v prihláške blondínka dôvod, prečo sa do projektu prihlásila. Od túžby po zábave ju neodrádza ani fakt, že je vydatá.

V konkurencii mladších ročníkov to zrelá štyridsiatnička zrejme nebude mať až také ťažké. Okrem toho, že na svoj vek vôbec nevyzerá, nechýba jej ani patričná dávka exhibicionizmu. Tá je v takomto druhu relácie určite potrebná. „Som typ Marilyn Monroe, originál blondínka s modrými očami, ktorá miluje život, prírodu, zvieratká, všetko čo je krásne a dobré. Zabávam sa všade, kde je možnosť,“ prezradila na seba štyridsiatnička v prihlasovacom dotazníku. Myslíte si, že sa jej medzi mladšími ročníkmi podarí uspieť?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu