Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Farmár Pavol: Už má nechcenú výhru!

Farmár Pavol si už prevzal nechcený traktor. Zobraziť galériu (10)
Farmár Pavol si už prevzal nechcený traktor.

BRATISLAVA/DRAHOVCE – Dočkal sa! Po tom, ako si statkár Štefan z jojkárskej šou Farmár hľadá ženu 2 odmietol prevziať výhru za úspech v internetovej súťaži o najsympatickejšieho hospodára, získal ju kolega Pavol z Drahoviec. Ten si traktor prevzal pred pár dňami. Napriek tomu cenu ohundral aj on.

Farmár Pavol pred pár dňami privítal zástupcov spoločnosti Zetor na svojom statku, aby sa s nimi dohol na prevzatí výhry v podobe traktora. „Počul som, že Štefan cenu odmietol. Ja sa síce neteším z cudzieho nešťastia, ale z traktoru mám veľkú radosť. Štefan to nepochopil dobre,“ skonštatoval Pavol, ktorý nemal na rozdiel od konkurenčného hospodára problém s tým, že toto zariadenie mu nebude darované, ale iba zapožičané na šesť mesiacov.

Ako však samotný hospodár tvrdí, je to pre neho krátke obdobie na to, aby s ním stihol porobiť všetko, čo má v úmysle. „Ja ten traktor potrebujem na 10 mesiacov! Prečo? Lebo som strašne pomalý. Kým sa ráno rozhodnem, čo idem robiť, už je večer,“ vtipkoval farmár humorom sebe vlastným.

Pri používaní traktora si však bude musieť dávať veľký pozor na svoje zdravie. V roku 2006 totiž utrpel nepríjemný pracovný úraz - trojitú zlomeninu pravého predkolenia. „Hrozí mi amputácia nohy! Bol som v Bratislave u špecialistu a ten mi to povedal. Strašne ma bolí, mám aj preukaz ZŤP,“ posťažoval sa na záver Pavol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu