Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z jojkárskej šou pád až na dno: Po rakovine ďalšia krutá rana osudu!

Jana, ktorá sa zviditeľnila v druhej sérii šou Farmár hľadá ženu, nemá ľahký život. Zobraziť galériu (8)
Jana, ktorá sa zviditeľnila v druhej sérii šou Farmár hľadá ženu, nemá ľahký život.

BRATISLAVA – Prišla o všetko! Život akčnej dôchodkyne Jany (60), známej vďaka účinkovaniu v druhej sérii jojkárskej šou Farmár hľadá ženu, je plný bolesti a sĺz. Svojráznu šesťdesiatničku, ktorá ešte donedávna bojovala so zákernou rakovinou, v týchto dňoch postihlo ďalšie životné nešťastie.

GALÉRIA OBSAHUJE ZÁBERY NEVHODNÉ PRE DETI A SLABŠIE POVAHY!

Farmárku Janu si väčšina televíznych divákov pamätá ako upišťanú a energickú nápadníčku statkára Pavla, ktorý si v jojkárskej zoznamke hľadal ženu. A hoci šesťdesiatnička pred kamerou rozdávala úsmevy na všetky strany, v skutočnosti bol jej život skôr plný bolesti. Už od roku 2008 ju sužuje rakovina, kvôli ktorej jej chýba časť pravého prsníka.  

Začiatkom tohto týždňa ale svojráznu dôchodkyňu postihlo ďalšie nešťastie. Záplavy sužujúce Slovensko jej zničili hospodárstvo. Pripravili ju o stovky zvierat, ktoré chovala. „Zrazu nastalo ticho a potom hukot. Voda sa valila po lúke a nezastavil ju ani protipovodňový kanál,“ zaspomínala si na traumatizujúce chvíle hospodárka. „Zaplavilo mi záhradu, utopili sa mi kozliatka, 40 húsat, 450 kurčiat a aj pár psíkov,“ posťažovala sa so smútkom v hlase Janka, ktorej obrovská strata spôsobila nielen finančnú, ale aj psychickú ujmu.

Šesťdesiatnička sa netají tým, že pár dní potrvá, kým sa z katastrofy spamätá. „Bola to hrozná spúšť, rátam škody a mám srdce plné žiaľu nad stratenými zvieratkami,“ povedala topkám Janka. Živel sa však nevybúril iba na bezbranných tvoroch. Časť domu nešťastnej farmárky bol zaplavený tiež. Voda siahala do pol pása a majetkové straty ráta akčná dôchodkyňa v tisícoch eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu