Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jojka pritvrdzuje: Nahá kráska láka divákov!

V upútavkách na šou Hotel Paradise nebudú chýbať ani takéto scény. Zobraziť galériu (6)
V upútavkách na šou Hotel Paradise nebudú chýbať ani takéto scény.

BRATISLAVA – Málokto odolá! Televízia Joj sa rozhodla zabojovať o divácku sledovanosť aj trochu netradične - prostredníctvom šteklivých upútaviek na pripravovaný projekt Hotel Paradise. Pri ich vzniku totiž tvorcovia stavili na ženskú krásu. Tú v tomto prípade stelesňuje nahá Alexandra Kotvanová (27), ktorá v roku 2008 získala titul Playmate roka.

Toto na Kolibe ešte nebolo! Televízia Joj sa v týchto dňoch naplno venuje prípravám ťažiskového projektu Hotel Paradise. Keďže sa reality šou odohráva v Dominikánskej republike, tvorcovia prispôsobili atraktívnemu prostrediu aj televízne upútavky. Priestory bratislavskej Koliby sa tak nedávno zmenili na raj plný exotických zvierat. A nechýbala ani hriešne zvodná Eva, ktorú predstavovala Alexandra Kotvanová.

Jojka si dala na prípravách spotov skutočne záležať. Priestory, kde sa nakrúcalo, boli zaplnené živými rastlinami a palmami. Atmosféru dotvárali aj cudzokrajné zvieratá – krokodíl, šelmy a obrovské hady. Najatraktívnejším elementom však bola bezpochyby spomínaná playmate, ktorá sa po pľaci promenádovala takmer nahá. Intímne partie jej kryli len listy rastlín.

„Bolo to trošku nebezpečné, ale o to viac zaujímavé,“ povedala nám na magro vzniku spotov Alexandra. Ako sama dodala, s exotickými zvieratami pózovala vôbec po prvýkrát. „Čakala som, že sa budem trošku báť, ale vôbec to tak nebolo, uzavrela sexi playmate.

Na Kolibe sme zisťovali, ako vznikla idea ladiť spot práve takýmto smerom. „Upútavka vystihuje prostredie, v ktorom sa bude reality šou odohrávať. Teda absolútna exotika a dokonalý raj,“ povedala nám k tomu PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. 

Tip: Pozrite si čo bude vysielať televízia JOJ dnes večer. Viac info na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu