Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tajomstvo hysterického záchvatu na farme: Vieme, čo sa dialo mimo kamier!

Rodiaci sa vzťah medzi Marekom a Jankou narušil vážny incident. Zobraziť galériu (5)
Rodiaci sa vzťah medzi Marekom a Jankou narušil vážny incident.

JAKUBOVANY – Cítila sa ako odkopnutá handra! Medzi Marekom (33) a Jankou (25) to v jojkarskej šou Farmár hľadá ženu vyzeralo na veľkú lásku. Naposledy ich po fingovanom svadobnom obrade čakala spoločná noc v senníku. Romantika sa však nekonala! Dvojica sa mimo televíznych kamier strašne pohádala a zamilovaná brunetka vyrobila statkárovi hysterickú scénu!

Plány na spoločnú noc prekazilo dvojici počasie. Keďže bola v senníku strašná zima, Jana a Marek sa rozhodli, že sa presunú do domu. Tam obaja riešili dilemu, či zaľahnú do spoločnej postele alebo radšej každý zvlášť. Farmár uprednostnil druhú možnosť, čo krehkú Janku poriadne napálilo!

Marek zrejme nechcel rodiaci sa vzťah uponáhľať. Navyše, po týždni nakrúcania cítil únavu a bral ohľad na Veroniku, ktorá taktiež bojovala o jeho priazeň. Z Janky mal vraj pocit, že rozhodnutie necháva naňho.

Opak bol však pravdou. Keď sa vypli televízne kamery, zamilovaná turistická sprievodkyňa sa urazila a začala kričať. „Vyhadzovala mi na oči také veci, že som nechápal. Vraj sa cíti ako odhodená handra. Hovoril som, že prečo na mňa vyskakuje a čo odo mňa po štyroch dňoch, čo sa poznáme, čaká. Večer skončil dosť nepríjemne. Zaľahol som s tým,že na to nemám nervy,“ priblížil detaily incidentu farmár.

Dusná atmosféra však medzi dvojicou pretrvávala aj ráno. „Problém bol, že ja som naozaj začínal k Janke niečo cítiť. Po tom, čo sa vlastne v tú noc medzi nami odohralo, som sa zľakol, že to asi nebude to pravé,“ uzavrel Marek, ktorý hysterické správanie u žien netoleruje.

Janku do vyhrotenej situácie dohnali vraj zlé skúsenosti z minulosti. „Môj bývalý so mnou tiež nechcel fakt spávať. Tvrdil, že je unavený, že radšej nie, že nabudúce. Nabudúce sa už so mnou rozchádzal a ja som o tom ani nevedela. Tieto spomienky sa vo mne prebudili,“ vysvetlila nám dôvod svojho správania turistická sprievodkyňa. Rovnakými slovami sa to snažila ozrejmiť aj svojmu vyvolenému Marekovi. „Povedal, že to berie a odpúšťa mi to. Ale zrejme ho to dosť ranilo,“ dodala.

Hoci sa farmár usiloval dievča do určitej miery pochopiť, jej správanie mu príliš veľký zmysel nedávalo. „Chápem, že jej povolili nervy, ale krízové momenty prichádzajú v živote častejšie a treba ich zvládať asi lepšie,“ poznamenal k tomu. Ak chcete vedieť, či Marek a Jana dajú svoj naštrbený vzťah opäť dokopy, nenechajte si ujsť šou Farmár hľadá ženu už dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu