Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hysterka Petra z Farmára šokuje: Svadba a silikóny!

Tomáš si spomedzi súťažiacich vybral Petru. Ona okrem svadby túžila aj po silikónoch. Zobraziť galériu (6)
Tomáš si spomedzi súťažiacich vybral Petru. Ona okrem svadby túžila aj po silikónoch.

SIHLA – Máli sa jej! Na statku u Tomáša z jojkárskej šou Farmár hľadá ženu zostala už len jeho suseda Petra. Tá sa nikdy netajila tým, že je do hospodára už dlhé roky zamilovaná. V prípade dvojice sa už dokonca pred kamerami intenzívne skloňovalo slovo svadba. Ako dar od svojho nastávajúceho by chcela hysterická dievčina silikónové prsia.

V poslednej odvysielanej epizóde jojkárskej šou sa na Tomášovej farme diali vážne veci. Mladík si totiž spomedzi dievčat vybral Petru, ktorá pochádza z rovnakej obce ako on. V momente, keď zamilovanej susede oznámil, že chce práve ju, začalo sa hovoriť aj o svadbe. Farmár so svojou rodinou dokonca navštívili Petrinu mamu, aby sa o spečatení ich zväzku vážne pozhovárali.

Keďže od skončenia šou už nejaký ten čas ubehol, zaujímalo nás, či dvojica nejako pokročila. Petra si však svadobné šaty zatiaľ neobliekla. „Ja mám o Tomáša stále záujem, navštevujem ich, ale on sa stále nevyjadril,“ povedala nám na adresu toho plavovláska.

Dievčina sa už pri rozhovore o svadbe netajila ďalším zo svojich snov. Ako dar totiž od Tomáša chcela silikónové prsia. Mladý farmár však z jej nápadu nebol vôbec nadšený. „Máš ich dosť veľké. Na čo sú ti väčšie?!“ pýtal sa jej priamo pred televíznymi kamerami.

S odstupom času si ale Petra svoje odhodlanie ľahnúť si pod nôž rozmyslela. „Momentálne to neriešim. Ale ak by sa nejako dalo, tak by som chcela byť vyššia. No neviem, či niečo také plastická chirurgia dokáže,“ poznamenala dievčina. Z myšlienky podstúpiť zákrok upustila z jednoduchého dôvodu. „Som so sebou spokojná, sama sebe sa páčim. A ak niekomu nie, tak je to jeho problém. Vtedy som mala mindráky kvôli Kristíne, že má rozhodne väčšie prsia, ale už je to preč,“ uzavrela Petra. Čo si myslíte vy? Mala by plavovláska plastickú operáciu podstúpiť?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu