Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vulgárny farmár Štefan: Po dôchodkyniach prvýkrát černoch!

Farmár Štefan a Ibi Maiga sa zvítali ako starí kamaráti. Zobraziť galériu (10)
Farmár Štefan a Ibi Maiga sa zvítali ako starí kamaráti.

BRATISLAVA – Splnili sa mu hneď dve želania! Tvorcovia jojkárskej šou Farmár hľadá ženu pripravili statkárovi Štefanovi (54) z Hriňovej prekvapenie. Pri príležitosti nakrúcania poslednej časti relácie ho vzali do nášho hlavného mesta, kde ho zoznámili s najznámejším černochom Slovenska Ibim Maigom (48). Dôvod? Hospodár vraj vždy túžil navštíviť Bratislavu a vidieť naživo človeka čiernej pleti.

V zajtrajšej časti šou Farmár hľadá ženu 2 bude opäť veselo. O zábavu sa postará aj statkár Štefan. Ten vôbec po prvýkrát uvidí Bratislavu. Do hlavného mesta ho zobral štáb relácie, pretože sa hospodár v minulosti vyjadril, že ešte nikdy v ňom nebol.

Okrem samotnej návštevy Bratislavy si tvorcovia pripravili pre prostorekého Štefana ďalšie prekvapenie. Keďže mal ešte jednu túžbu – vidieť naživo černocha, vybavili mu stretnutie s tým najznámejším na Slovensku. A to s Ibrahimom Maigom. „Čierna bača“ a farmár si dali kávičku v nákupnom centre. Hospodár z Hriňovej bol zo zoznámenia nadšený.

Dvojica viedla družnú debatu a zhruba po hodine išiel každý svojou cestou. Statkár pri rozlúčke vyobjímal Ibiho tak, ako keby sa poznali niekoľko rokov. Maiga sa zasa s prostorekým hospodárom na záver podelil o životné ponaučenie: „Nemôžeš sa nikdy hanbiť za to, že si chudobný, že si škaredý a že si čestný.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu