Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Farmára liečila erotikou: Tangáče, vaňa a horúce chvíle!

Tomáš a Petra si užili spoločný kúpeľ. Zobraziť galériu (6)
Tomáš a Petra si užili spoločný kúpeľ.

SIHLA – Stavila na istotu! Aj na statku najmladšieho farmára Tomáša (23) prišiel konečne rad na intímnosti. Diváci sa o tom budú môcť presvedčiť už v najbližšej epizóde. Iniciatívu v nej prebrala zamilovaná suseda Petra (18). Tá vytiahla na mladíka osvedčené zbrane – polonahé telo a horúci kúpeľ. Statkára zvádzala drobná blondínka dokonale.

Inšpirovala sa! Farmár Tomáš zo Sihly si už počas zoznamovacieho večierka užíval horúce chvíľky vo vírivke so sexi tanečnicou Miriam. Tá sa však boja o jeho srdce zriekla a na statok neprišla. Najnovšie to ale vyzerá tak, že úlohu zvodkyne v tomto prípade prebrala Petra, ktorá ju na mladíkovej farme nahradila.

Už v minulej časti bolo očividné, že si drobná susedka pomaly, ale isto získava hospodárovu náklonnosť. A to aj napriek tomu, že jeho favoritkou bola spočiatku Kristína. Mladá plavovláska sa chopila príležitosti v momente, čo farmár trochu ochorel. A rozhodla sa ho vyliečiť rafinovaným spôsobom.

„Petra pripravila ovocie, napustila vaňu a obliekla si sexi plavky. Tomáša vo vode zvádzala a dokonca ho poprosila, aby jej umyl chrbát,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia relácie. Mladý Sihľan sa v danej chvíli netajil tým, že sa cíti výborne.

„Tento typ liečby som predtým nepoznal, bola to pre mňa novinka. Veľmi mi to, ale nepomohlo, nachladenie mi neprešlo," povedal nám na adresu toho Tomáš. Postavičku svojej liečiteľky si pochvaľoval. „Petra bola v plavkách pekná. Na každom dievčati je niečo, čo nás mužov upúta," dodal.

Romantickú chvíľku však prekazila Kristína, ktorá pri pohľade na dvojicu zostala zaskočená. Prvotný šok vystriedal krik a výčitky. Ani tento incident však farmára neodradil od toho, aby si pozornosť Petry užíval aj naďalej. A pri pohľade na ňu bolo viac než jasné, že toto je tá chvíľa, na ktorú dlhé roky čakala. Ako to celé dopadlo, uvidíte už dnes večer na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu