Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna tanečnica Miriam z vírivky: Najväčší podraz na farme!

V prvej časti sa Miriam k Tomášovi túlila vo vírivke. Neskôr všetkých podrazila a na jeho farmu neprišla. Zobraziť galériu (8)
V prvej časti sa Miriam k Tomášovi túlila vo vírivke. Neskôr všetkých podrazila a na jeho farmu neprišla.

BRATISLAVA/SIHLA - Narobila zmätky! Už v prvej časti zoznamovacej šou spôsobila pôvabná tanečnica Miriam (20) v relácii Farmár hľadá ženu rozruch. A to nielen svojím neskorým príchodom, ale aj peknou tváričkou, ktorou pomotala hlavu mladému Tomášovi a naštvala tým ostatné súperky. V dnešnej časti sa opäť postará o prúser. Ako sme zistili, urobí najväčší podraz v histórii statkárskeho programu.

Nečakané komplikácie! V minulotýždňovej časti si farmári vybrali ženy, s ktorými chcú tráviť čas na svojich statkoch. Najmladší Tomáš sa rozhodol pre študentku Kristínu (18), mamičku na materskej dovolenke Simonu (18) a tanečnicu Miriam (20). Jeho favoritkami však jednoznačne boli prvá a posledná spomínané.

Pri úvodnom stretnutí sa mladík nevedel rozhodnúť, ktorá z nich dvoch ho viac zaujala. So sexi Miriam sa osamote kúpal vo vírivke, s Kristínou dokonca padli už aj prvé bozky. Vyzeralo to, že na farme bude poriadne horúco! Obe dámy totiž prejavovali o Sihľana maximálny záujem.

Exotická tmavovláska dokonca zisťovala, či mu nevadí, že je dievčinou z mesta a s hospodárstvom nemá žiadne skúsenosti. Všetko teda bolo na najlepšej ceste, aby to medzi nimi klaplo. No keď prišlo na lámanie chleba, Miriam sa nezachovala fér. Na Tomášovu farmu sa vôbec nedostavila! „Miriam bránili zdravotné problémy,” povedala nám PR manažérka Perla Vohráliková dôvod, ktorý tanečnica uviedla televízii Joj.

Statkár bol z toho nešťastný a musel si vybrať inú ženu. Rozhodol sa pre Petru (18), ktorá je tiež z jeho rodnej Sihly. Pre Simonu a Kristínu bude naozaj vážnou konkuretkou. Podľa našich informácií je do farmára už dlho zaľúbená, len sa mu to hanbila dať doteraz najavo. Je teda pravdepodobné, že o jeho lásku bude bojovať ako levica. Viac sa dozviete už dnes večer na Jojke v programe Farmár hľadá ženu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu