Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Utrápená farmárka Petra: Šou jej zničila život, Tomáš sa zasnúbil s inou!

Petra má na Tomáša ťažké srdce. Zobraziť galériu (8)
Petra má na Tomáša ťažké srdce.

SIHLA – Nemôže sa na to pozerať! Vyzerá to tak, že hysterická Petra zo šou Farmár hľadá ženu už svoju účasť v jojkárskom programe oľutovala. Okrem toho, že sa hanbí za všetko, čo predvádzala pred kamerami, ju štve aj fakt, že naletela svojmu vysnívanému Tomášovi. Mladý statkár totiž dievčinu nechutne podrazil!

Obrovský prešľap! Zrejme takto vníma svoje účinkovanie v šou Farmár hľadá ženu Petra zo Sihly. Svedčia o tom aj jej reakcie na sociálnej sieti, kde pravidelne hľadá podporu medzi svojimi kamarátmi. Povzbudivé slová však potrebuje nielen kvôli svojmu správaniu sa pred kamerami. Jej milovaný Tomáš, s ktorým pôvodne plánovali svadbu, sa vraj zasnúbil s inou.

„Všetkým sa na známosť dáva, že farmára Tomáša už nechcem preto, lebo je sukničkár,“ napísala vo svojom profile Petra. Toto vyjadrenie vyvolalo medzi jej priateľmi živú debatu. Mnohí sa zaujímali o detaily. „Nechce ma, lebo má druhú. V piatok s ňou mal zásnuby,“ reagovala očividne sklamaná plavovláska.

Zamilovaná suseda má na Tomáša poriadne ťažké srdce. „Vnímam to z jeho strany ako podraz. Nechápem, prečo si ma teda vybral,“ povedala nám rozhorčene študentka, keď sme ju oslovili. S farmárovou novou priateľkou sa síce zoznámila len nedávno, ale názor si na ňu už utvorila. „Nie je špatná, ale myslím si, že my s Kristínou sme tam i tak boli najkrajšie. Mohol si vybrať jednu z nás,“ dodala sebavedomo.  

Tomáš nám v súvislosti s tým prezradil, že ide o drobný omyl. V piatok sa konali zásnuby jeho brata, Petra bola teda zle informovaná. Aj napriek tomu chce ale farmár svoju súčasnú priateľku požiadať o ruku. „Plánujem to na Silvestra. Poznáme sa približne dva roky, volá sa Erika,“ povedal o svojej nastávajúcej statkár. S Erikou sa údajne zblížili hneď po skončení šou a ich kamarátstvo prerástlo rovno do vážneho vzťahu.

Petra sa musela teda s farmárovým rozhodnutím vysporiadať sama. Okrem sklamania v láske ju ale trápi aj jej mediálny „úspech”. Na svojom profile totiž bežne vypisuje, že si praje, aby už šou skončila. Vo vyjadreniach pre nás však už reagovala diplomatickejšie. „Svoju účasť v šou neľutujem, beriem to s rezervou,“ povedala nám. Ako však prezradila, keby sa mala prihlásiť ešte raz, vybrala by si iného farmára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu