Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prvé vyraďovanie na Farmách: Smútok, sklamanie a znechutenie!

Farmári poslali domov prvé súťažiace. Zobraziť galériu (6)
Farmári poslali domov prvé súťažiace.

BRATISLAVA – Rozčarované! V jojkárskej šou Farmár hľadá ženu už došlo na prvé vyraďovanie. Muži túžiaci po láske preto museli určiť jednu súťažiacu, ktorá už na ich statku nemá čo hľadať. Niektoré dámy zostali po krutom verdikte prekvapené, iné sa netajili tým, že ich správanie statkárov poriadne sklamalo. Vyhadzov teda neoplakali. Pozrite sa, kto v jojkárskej zoznamke nadobro skončil.

Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (6)

Janko (37) zo Sklenného poslal domov blondínu Barboru

Dobrovoľný odchod! Barbora (19) sa do povedomia divákov dostala najmä svojimi výhovorkami. Vety typu „ja mám málo rokov, ja to neviem“ alebo „ja som blondína“ vytiahla vždy, keď sa jej v niečom nedarilo.

Plavovláska sa netajila tým, že ju hospodár sklamal. Mala totiž pocit, že stále len ťažko pracujú.

V jednom z mála súkromných rozhovorov preto statkárovi povedala, že chce odísť z jeho farmy ako prvá. Usmievavý Janko jej vyhovel.

Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (6)

Marek (33) z Jakubovian sklamal Češku Lucii

Pri dvoch dračiciach nemala šancu! Lucie (26) sa otvorene vyjadrila, že jej je pestovateľ sympatický. Dokonca by bola ochotná sa kvôli nemu presťahovať. Aj napriek tomu ju však Marek poslal domov.

U neho sa totiž bojuje inými zbraňami. Zatiaľ čo jej sokyne tasili na farmára prsia a skúšali to nežnosťami, robotníčka bola podľa jeho slov najmenej snaživá. A na svoju nesmelosť doplatila vyhadzovom!

Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (6)

Pavla (56) z Drahoviec opustila Mária

Nezaujal ju! Dôchodkyňa Mária (59) už v minulej epizóde povedala farmárovi, že s ňou ako ženou nemá počítať. Zrejme preto ju aj spomedzi trojice žien vyradil ako prvú, hoci sa mu najviac páčila.

„Mária bola, je a bude ženou číslo jeden,“ vyznal sa zo svojich pocitov. Srdce sympatickej pani však patrí niekomu inému. Hoci sa Pavol o jej priazeň uchádzal, jeho dotyky boli dôchodkyni nepríjemné. Pred štyrmi rokmi jej totiž zomrel manžel, na ktorého nedokáže tak ľahko zabudnúť.

Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (6)

Tomáš (24) zo Sihly

Na statku najmladšieho farmára sa po včerajšej epizóde nič nezmenilo. Už po prvých dňoch od neho totiž odišla mamička Simona, ktorej sa cnelo za dvojročnou dcérkou.

Svoju úlohu určite zohral aj fakt, že u Tomáša tiekol alkohol prúdom. Brunetka sa totiž už pri zoznámení s farmárovou mamou poriadne opila.

O Tomášovo srdce tak aj naďalej bojuje zamilovaná suseda Petra a klamárka Kristína.

Farmár hľadá ženu.
Zobraziť galériu (6)

Štefan (54) z Hriňovej

Stav nezmenený! V dome najvulgárnejšieho farmára ostali po dnešnej epizóde všetky tri ženy. To, ako sa Štefan rozhodol a ktorú zo žien poslal domov, sa dozvieme až v budúcej časti.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu