Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nečakaný vyhadzov, strach a sklamanie: Toto sú vyvolené ženy farmárov!

Farmári si vybrali tieto ženy. Zobraziť galériu (6)
Farmári si vybrali tieto ženy.

BRATISLAVA – Je rozhodnuté! Druhá séria jojkárskej šou Farmár hľadá ženu už pozná mená dám, ktoré si zdatných statkárov ulovili. V niektorých prípadoch sa do finále prekvapivo neprebojovali súťažiace, ktoré boli od začiatku favoritkami. Pozrite, ako sa hospodári rozhodli.

Farmár hľadá ženu -
Zobraziť galériu (6)

Tomáš (24) zo Sihly a zamilovaná susedka Petra

Dostala ho! Petra sa na Tomášovom statku ocitla náhodou, keď svoju účasť v šou odmietla sexi tanečnica Miriam. Zamilovaná suseda sa už od svojho príchodu starala o rozruch a robila poriadne scény, keď sa jej čosi nepozdávalo. 

Takýmto spôsobom sa jej napokon podarilo vyšachovať z hry favoritku Kristínu. Nikto si totiž reálne nedokázal predstaviť, ako by Petra vyvádzala, keby nevyhrala. Zrejme ani samotný Tomáš...

Svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že je plavovláska pracovitejšia a šikovnejšia. Ohrdnutá Kristína niesla vyhadzov pomerne ťažko. Netajila sa tým, že ho skutočne ľúbila. 

Farmár hľadá ženu -
Zobraziť galériu (6)

Pavol (56) z Drahoviec a policajtka Štefánia

Spoločná noc rozhodla! Potetovaného farmára opustila ako prvá decentná pani Mária. Tá ešte pred rozhodnutím Pavlovi povedala, aby s ňou ako ženou nerátal. 

Ako druhá chcela z jeho farmy odísť "uškriekaná" Jana. Okrem toho, že ju statkár často ponižoval, nadobudla dojem, že má hospodár bližšie práve k Štefánii. Zrejme ju dorazilo tiež to, že párik spoločne strávil dve noci. 

Policajtka tvrdila, že s Janou nemohla spať v jednej izbe, lebo veľmi chrápala. Kto si však spomenie na to, že Štefánia pri príchode darovala farmárovi hru s erotickým námetom, nezapochybuje, že v tmavovláske drieme dračica.

Farmár hľadá ženu -
Zobraziť galériu (6)

Štefan (54) z Hriňovej a obetavá Mariana

Nepolepšiteľný! Snaživá Mariana sa už od prvého momentu správala ako farmárova partnerka. Hoci sa po jeho alkoholických excesoch už párkrát zberala na odchod, napokon u neho zostala a súboj vyhrala.

Štefan totiž poslal domov vinárku Jarku, ktorá mu pripadala príliš mužská. Ona to však vôbec neľutovala. Údajne by žila radšej sama, ako s ním.

Z fúzatého farmára bola sklamaná aj víťazka Mariana. V momente, keď zostali na statku sami, sa totiž Štefan opäť opil. „Áno, je alkoholik,“ priznala smutne do kamery asi prvýkrát počas celého svojho pobytu na farme.

Farmár hľadá ženu -
Zobraziť galériu (6)

Janko (37) zo Sklenného a konfliktná Jana

Zaľúbený! Janko si na svojom statku nechal konfliktnú Janu, ktorá sa pôvodne uchádzala o srdce Tomáša zo Sihly. 

Pred televíznymi kamerami sa netajil tým, že sa mu ako žena páči a že sa do nej reálne zaľúbil.

Laďa, s ktorou sa Jana neustále hádala, chcela domov odísť dobrovoľne. Hoci jej farmár spočiatku ako muž imponoval, sklamala sa v ňom. Domov si od neho vzala na pamiatku aspoň mačku.

Farmár hľadá ženu -
Zobraziť galériu (6)

Marek (33) z Jakubovian a odvážna Veronika

Najväčšie prekvapenie! Na Marekovej farme to už od začiatku medzi statkárom a turistickou sprievodkyňou Jankou vyzeralo na veľkú lásku.

Súperka Veronika však o Marekovo srdce bojovala ako taká dračica. Dokonca mu priamo pred kamerami ukázala svoje prsia. 

K výhre jej však dopomohol tiež konflikt Mareka a Janky. Tú farmár vyhodil s odôvodnením, aby si od seba navzájom oddýchli a že po krátkej pauze sa rozhodnú, ako ďalej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu