Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prekvapenie na farme: Svadba z donútenia!

Mladomanželský bozk farmára Mareka. Zobraziť galériu (9)
Mladomanželský bozk farmára Mareka.

JAKUBOVANY – Uštvali ho! Farmár Marek (33), ktorý si v jojkárskej šou hľadá ženu, je očividne dobrák od kosti. Dvom mladým dievčatám bojujúcim o jeho priazeň splní takmer všetko, čo im vidí na očiach. Dokonca aj najnovší rozmar - svadbu. Veronika a Jana si ju doslova vydupali. Ich túžba obliecť sa do bielych šiat bola taká silná, že ich od rozhodnutia neodradilo ani statkárove vykrúcanie sa zo zväzku.

Na statku Mareka z Jakubovian to vyzerá tak, že jeho dve dievčatá robia takmer všetko vo dvojici. Spoločne chodia do kostola, spoločne odriekajú modlitby a navzájom si zverujú najväčšie tajomstvá, ktoré sú občas až príliš intímne. Navyše sa obe netaja svojou láskou k pestovateľovi. V najbližšej časti ho preto doženú až do manželstva!

Svadobný obrad sa však, našťastie pre Mareka, konal len v rámci zábavy. Veronika a Jana si totiž zmysleli, že toto je ten najvhodnejší spôsob na odreagovanie. Mladý hospodár ale z ich nápadu nebol ani len trošku nadšený. Vymyslel si preto podmienku, že svadba sa koná len v prípade, ak obe dievčatá budú mať na hlave závoj. Zrejme si myslel, že u neho na dedine ho nezoženú. A preto ani nedokážu takéto ultimátum splniť. No poriadne sa mýlil.

Netradičná svadba s dvoma nevestami a jedným ženíchom sa napokon konala. Mareka sme sa preto opýtali, ako sa v danej chvíli cítil. „Čo ja viem. Bolo to celé robené s nadhľadom. Tak tom to aj vnímal, že to je zo srandy,“ povedal nám k tomu farmár. V reálnom živote sa do vážneho kroku vôbec nehrnie. „Som ešte mladý na ženenie. V blízkej dobe o takomto silnom záväzku nerozmýšľam,“ dodal. Ako vyriešil svadobnú noc po obrade s dvomi nevestami? To uvidíte v pondelok o 21:15 na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu