Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vulgárny farmár Štefan vyrazil Danu: Hádky a ohováranie!

Dana musela Štefanov statok opustiť ako prvá. Zobraziť galériu (4)
Dana musela Štefanov statok opustiť ako prvá.

HRIŇOVÁ – Dosť bolo spoločných opijášov! Hoci väčšina chlapov z jojkárskej šou Farmár hľadá ženu vyradila súťažiace už minulý týždeň, vulgárny Štefan (54) sa dostal k slovu až teraz. Statok fúzatého vdovca musela opustiť Bratislavčanka Dana (58), ktorá svojím súperkám už dlhšiu dobu ležala v žalúdku!

V konkurencii neobstála! Hoci sa Dana od svojho príchodu do Štefanovho domu usilovala vyhovieť mu prakticky vo všetkom, z jeho statku odišla ako prvá v poradí. Nezachránili ju ani oplzlé reči a sexuálne narážky, ktoré prostoduchému farmárovi adresovala. Hriňovčan vyrazil blondínku tiež napriek tomu, že ona ako jediná mala porozumenie pre jeho chúťky na alkohol, pričom mu ho v najväčšom utajení aj podsúvala.

Jedným z dôvodov, prečo sa Štefanove ženy hádali, bola práve jeho obľuba v pálenke. To však nebol jediný problém, ktorý sa na statku riešil. Vydajachtivé adeptky sa často škriepili aj kvôli jedlu. Vo väčšine konfliktov bola na vine práve Dana. A preto sa musela so šou rozlúčiť ako prvá. 

Štefan skrátka nechcel, aby sa ženy na farme stále hádali. Hoci Bratislavčanka odchádzala zo statku bez akýchkoľvek emócií, Jarka a Mariana na nej nenechali nitku suchú. Priamo pred kamerami Danu ohovárali. Nevynechali ani detaily týkajúce sa jej tráviacich ťažkostí. Farmárky sa teda tešia z toho, že im už nebude svojím správaním znepríjemňovať prostoreká súperka ovzdušie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu