Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Si ku*va, vyštartovala po krásnej farmárke sokyňa!

Kristína sa nezdá, voči Miriam (vpravo) použila zbraň ťažkého kalibru. Zobraziť galériu (7)
Kristína sa nezdá, voči Miriam (vpravo) použila zbraň ťažkého kalibru.

BRATISLAVA - Opäť im dvihla žlč! Tanečnica Miriam (20) poriadne zamiešala karty svojím neskorým príchodom už v prvej časti šou Farmár hľadá ženu. O to väčšie bolo prekvapenie, keď na Tomášov statok nakoniec súťažiť o jeho lásku nešla. Po čase sa však rozhodla aspoň pre krátku návštevu. No keby vedela, čo ju na statku čaká, asi by si to radšej rozmyslela!

Spôsobuje neustále zmätky! Dievčatá bojujúce o farmára Tomáša nepríjemne zaskočilo, keď v prvej zoznamovacej časti na seba strhla všetku pozornosť tanečnica Miriam. A to "vďaka" svojmu neskorému príchodu na zoznamovaciu párty. Keď nakoniec svoju účasť v šou odriekla, riadne si vydýchli.

To však ešte netušili, že tmavovláska im prichystá ďalšie prekvapenie! Miriam totiž po celý čas bola s Tomášom v kontakte. A zrazu sa rozhodla, že ho navštívi, o čom sa budú môcť presvedčiť diváci Jojky v dnešnej časti farmárskej šou. Bratislavčanka sa netajila tým, že by nedokázala bývať mimo mesta a navyše na statku.

Napriek tomu sa však zdá, že farmárove ženy v nej aj tak videli konkurentku. A tak Tomášova obľúbenkyňa Kristína vytiahla riadne ťažký kaliber. „Je pravda, že sa živíš ako ku*va?” vyhŕkla na Miriam priamo pred kamerami. A je jasné, že to bola rana ako z dela.

Topky.sk sa rozhodli zistiť viac a s obvinenou ženou sa skontaktovali. „No čo vám mám na to povedať?” pýtala sa bezmocne tmavovláska. „Brala som to od nej ako provokáciu,” dodala s tým, že sa živí tancom a od pätnástich rokov robí aj príležitostnú hostesku. Napriek všetkému vraj svoje krátke účinkovanie v jojkárskej šou neľutuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu