Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Slovenská sexi modelka Kocianová: Ulovila pracháča Mareša!

Leoš má dôvod na úsmev - zbalila ho krásna modelka Kocianová. Zobraziť galériu (5)
Leoš má dôvod na úsmev - zbalila ho krásna modelka Kocianová.

PRAHA/BRATISLAVA - Priťahuje naozajstné krásky! Je to len mesiac, čo si Leoš Mareš (35) sťahoval veci z bytu, kde žil s Hanou Svobodovou (23), a už si užíva s inou. Zbalila ho totiž modelka Michaela Kocianová (22). Tá sa zatiaľ ako jediná Slovenka objavila na módnej prehliadke prestížnej značky luxusnej bielizne. Zviditeľnila sa však aj románikom s režisérom Guyom Ritchiem - exmanželom speváčky Madonny.

Jedna modelka za druhou! Leoš Mareš pustil pred mesiacom k vode tmavovlásku Hanu Svobodovú. Vraj na seba nemali vôbec čas, a tak vzťah radšej ukončili.

No, ktovie, či v tom nebolo aj niečo iné. Podľa denníka Aha! totiž najlepšie plateného českého moderátora zbalila slovenská modelka Michaela Kocianová. V nedeľu spolu tento párik večeral v pražskej reštaurácii a odtiaľ zamieril do Leošovho bytu. V pondelok popoludní sa odtiaľ snažili nenápadne vytratiť - pekne jeden po druhom.

Zaujímavé je, že práve svetovo známa blondínka sa v júni objavila na finále Česko Slovenskej SuperStar. Mareš bol na párty po prenose so svojou vtedajšou priateľkou, no zrejme si krásnu Michaelu poriadne poobzeral. A po štyroch mesiacoch od tohto stretnutia už tvoria pár!

Otázka je, či tentoraz moderátor zvládne časté odlúčenie. Veď Kocianová pracuje najmä v zahraničí, pred pár dňami priletela z Kapského Mesta a teraz mieri do New Yorku. Isté však je, že po prípadnom rozchode Leoš nepríde o auto ani byt ako tomu bolo v prípade Svobodovej. Modelka prestížnych svetových značiek totiž zarába niekoľkonásobne viac než on. 

Topky.sk sa snažili s Leošom Marešom spojiť, ten však na naše otázky nereagoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu