Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexi Slovenka Kocianová dráždi svet v kožuchu a bielizni s podväzkami!

Michaela Kocianová v bielizni na móle v Madride. Zobraziť galériu (6)
Michaela Kocianová v bielizni na móle v Madride.

MADRID - Žiadaná! Na prebiehajúcich módnych dňoch v Španielsku bola ako modelka angažovaná aj Michaela Kocianová (22). Slovenská kráska, ktorá tvorí pár s českým moderátorom Leošom Marešom (35), na móle ukázala svoje dokonalé telo v bielizni. Najzaujímavejšia bola asi kombinácia kožucha s podväzkami!

Kšefty doma aj v zahraničí! Ešte pred tým, než nahradí Simonu Krainovú na kastingoch modelingovej súťaže, stihla Michaela Kocianová účinkovať na svetovej módnej šou v Madride. „Strávila som tam štyri dni,” prezradila nám kráska. O jej kvalitách svedčí aj to, že sa objavovala výhradne na prestížnych večerných prehliadkach.

Michaelu tvorcovia radi obliekajú do bielizne a inak tomu nebolo ani teraz. Na svojom dokonalom tele predviedla zaujímavú súpravu so strapcami, ale aj dráždivú kombináciu. Pod provokatívnym bolerkom z kožušiny totiž mala tiež len bielizeň a podväzky.

Michaela sa na týchto módnych dňoch v Španielsku neobjavila po prvý raz. A pri pohľade na fotografie z tých tohtoročných je vysoko pravdepodobné, že ju niektorý z módnych návrhárov angažuje aj nabudúce.

Chcete vedieť o Michaele Kocianovej viac? Rozhovor so sexi modelkou nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu