Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexi modelka Kocianová: 3 týždne po rozchode s Marešom konečne prehovorila!

Michaela Kocianová prehovorila o rozchode s Leošom Marešom. Zobraziť galériu (8)
Michaela Kocianová prehovorila o rozchode s Leošom Marešom.

BRATISLAVA – Svetoznáma topmodelka Michaela Kocianová (23) sa na Slovensku paradoxne zviditeľnila až vzťahmi s exmanželom Madonny a moderátorom Leošom Marešom (35). S populárnym Čechom sa však asi pred mesiacom v tichosti rozišla. Kráska o ich odlúčení prehovorila až teraz. Čo úspešný párik rozdelilo?

Rýchly koniec! Vzťah Michaely Kocianovej a Leoša Mareša sa prevalil len v novembri minulého roka. O to prekvapivejšie boli nedávne informácie, že pár už netvoria. Slovenská modelka aj český moderátor sa však k svojmu rozchodu odmietali vyjadriť. Do môjho súkromia vám nič nie je,” povedal českým novinárom podráždene Leoš.

Ani plavovláska nebola o nič zhovorčivejšia. Hoci pred 3 týždňami na naše otázky nereagovala, vo štvrtok na túto tému topkám čo-to porozprávala na tlačovej konferencii vlasovej kozmetiky. „Áno, sme šťastne rozídení. Ono sa to nedá nejako skĺbiť, keď som zväčša v zahraničí. Postupne to odchádzalo dostratena, tak sme sa rozhodli, že ostaneme asi kamaráti,prezradila nám Michaela.

Z jej slov ale bolo cítiť, že príliš vážne tento románik asi nebrala. „Určite mi ten vzťah dal niečo do života. Ak sa to teda dá nazvať vzťahom, boli to len tri mesiace,poznamenala modelka. Ako však dodala, Leoš je podľa nej zlatý človek a je rada, že v jej živote figuruje.

Topky.sk samozrejme zisťovali, či Kocianová náhodou nemá po svojou boku už niekoho iného. Nachádza sa v jej blízkosti nejaký muž, ktorý ju zaujal? „V okolí je ich strašne veľa. Určite tam niekto je, kto ma zaujíma,“ odvetila trochu záhadne. Na priamu otázku, či má nového priateľa, odpovedala tiež trochu zvláštne. „Nie, ja nie som s nikým oficiálne a možno bude lepšie, keď  budem teraz sama chvíľku,“ ukončila tému topmodelka.

Sledujte TOPKY TV: Kocianová prehovorila o rozchode s Marešom.

Elite Miska

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu