Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi Slovenka Kocianová: Závidia jej milióny žien, ona mala komplexy!

Kocianová mala v mladosti komplexy zo svojej postavy. Zobraziť galériu (5)
Kocianová mala v mladosti komplexy zo svojej postavy.

BRATISLAVA – Krásna a pritom s mindrákmi! Taká bola pred rokmi jedna z našich najúspešnejších topmodeliek Michaela Kocianová (23), ktorá sa okrem svojej práce zviditeľnila aj vzťahmi s režisérom Guyom Ritchiem či moderátorom Leošom Marešom (35). Topkám plavovláska prezradila, čo sa jej na vlastnom tele nepáčilo a čo skrývala, ako sa dalo.

Iné ženy by za to dali hocičo, ona kvôli tomu trpela. Michaela Kocianová, ktorá sa pred siedmimi rokmi vďaka modelingovej súťaži stala celosvetovo vyhľadávanou modelkou, nikdy o takejto kariére ani nesnívala. Obzvlášť preto, že mala zo svojho tela komplexy. 

„Mala som vždy strašne chudé nohy. Nikdy som nenosila sukne a šortky, pretože sa mi vždy na základnej škole smiali, že som anorektička,“ prezradila úspešná topmodelka. Svoju „slabosť” však v konečnom dôsledku povýšila na prednosť. Postavu jej momentálne závidia milióny žien na celom svete. 

My sme však zisťovali, či náhodou kvôli nespokojnosti s vlastným vzhľadom niekedy nerozmýšľala aj nad chirurgickým zásahom. „Nie som veľký fanúšik plastických operácií. Strašne sa bojím noža. Možno raz v budúcnosti, ale zatiaľ určite nie,“ zaujala nekompromisný postoj plavovláska, ktorá je vraj i napriek mnohým skúsenostiam v modelingu stále hanblivá.

Ako prebiehajú kastingy na Elite Model Look

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu